Naredite prostor obilju

Naredite prostor obilju

Dejstvo je, da vesolje in ves obstoj bazira na obilju. Dejstvo je tudi, da je vsak človek del tega obstoja, torej ima vsak posameznik v osnovi obilje.

Zakaj potem tolikšne razlike med ljudmi?

Odgovore lahko iščemo v karmi, usodi, družini, osnovni socialni položaj itd. Vprašanje pa je, koliko nas v resnici ti odgovori zadovoljijo. Vsi že vemo, da denar ne izbira dobrote, lepote, pošteno ali nepošteno. Enostavno teče tam, kjer so vrata odprta. Le kdo jih ne bi želel odpreti, boste rekli. Očitno večina od nas. Če bi bilo kakorkoli drugače, bi bilo razmerje revni – bogati obrnjeno.
Pa poglejmo basen o žabah, ki so plezale na vrh droga.
Nekaj žab je stavilo, da lahko naredijo nekaj, kar še ni nobeni od žab do sedaj uspelo. Morale bi splezati na vrh visokega droga. Okoli droga se je nabrala množica gledalcev. Sprva so spodbujali žabe, ki so se smelo pognale po drogu, potem pa je množica podvomila v uspeh, vedoč, da tak podvig še nobeni žabi ni uspel, ker je drog za žabe enostavno previsok.
Plezajoče žabe so ob vzklikih množice, »nevarno je, nevarno je!« ena za drugo odstopale. Ena od njih pa je plezala naprej, ne ozirajoč se na vpitje množice in ne meneč se za ostale žabe. Brez težav je dosegla vrh in zasluženo pobrala stavo. V čem se je zmagovalka razlikovala od drugih? Bila je gluha! Ni slišala vpitja množice in nihče ji ni mogel dopovedati, da je takšno plezanje nevarno in ni vedela, da doslej to še ni nobeni žabi uspelo! Enostavno se je odločila in naredila.
Poiščimo nauk zgodbe v zvezi z denarjem. Če ste imeli v preteklosti izkušnjo pomanjkanja denarja, ste se tem veliko ukvarjali, govorili ste o tem, iskali rešitve, bilo vas je strah in skrbelo vas je. Vložili ste dovolj energije v to in oblikovali zapis, ki je shranjen v vaši zavesti.
Ko sedaj prosite vesolje za več denarja, se vsakokrat, ko pomislite na denar, vibracijsko naravnate na zapis pomanjkanja denarja. V kakšnem vibracijskem polju se nahajate kadar razmišljate o denarju, veste po tem, kako se ob tem počutite. Vas je strah, vas skrbi, o tem raje sploh ne razmišljajte, ali ste srečni, veseli? Če ste se našli v prvem delu, potem je čas, da vibracijo najprej dvignete in šele potem nagovorite vesolje, če pa ste v zadnjem delu, torej veseli, srečni ob tem, se počutite bogati, ne glede na vaše trenutno finančno stanje, ste na najboljši poti, da se vam obilje veča in raste. Zato bogati ljudje privlačijo še več denarja. Veselijo se ga, srečni so in nimajo strahu in skrbi o pomanjkanju. Imajo izkušnjo obilja.
Za dvig vibracije ni potrebno velikih naporov.
Poskušajte večkrat dvigniti svoje vibracije, začutite energije, ki vas podpirajo in vam pomagajo, da se osvobodite nizke vibre. Poskusite se otresti pesimizma in ciničnosti, jeze in agresije, zavisti in vseh slabih vibracij, ki jih čutite do denarja. Vesolje vas ves čas podpira, vi sami izbirate smer v katero greste.
Svoje stanje lahko spremenite kadarkoli in zato ne potrebujete polovice življenja! Neka teorija pravi, da je dovolj samo 68 sekund, da vesolje sprejme in zakodira vaše vibracije.
Samo 68 sekund je dovolj, da prestopite iz obupa v radost. 68 sekund zadržite v sebi občutek sreče ob neskončnem obilju, ki je že v vašem življenju. Teh nekaj sekund brez prestanka opazujte naraščajoče občutke veselja, radosti ob spoznanju, da ste kreator, ki zmore v tako kratkem času skreirati vse, kar mu srce poželi.
  • Članki
Marija Košir, terapevtka naravnega zdravljenja specializirana na področju karmičnih zapisov in kvantnih metod.
Deli to s prijateljem