Notranji in zunanji nezdravi vplivi: Dimenzijski implanti, kolektivni vsadki, negativni portali

Obstaja veliko zunanjih in notranjih nezdravih vplivov, ki povzročajo, da nimamo dostopa do našega pravega jaza in ne dopuščajo, da bi izrazili svoj polni ​​potencial in izkušali uspeh na vseh življenjskih področjih. Naj naštejem samo nekatere od teh nezdravih vplivov:

Dimenzijski implanti: to so nezdrave povezave s temno dimenzijo, to so implanti-vsadki, to so glasovi, ki jih slišimo, da včasih nismo vredni, različni strahovi in občutki krivde, ki jih skreiramo in nas zavajajo. Najpogosteje se nahajajo v naših možganih, v našem možganskem deblu (na vratu), med lopaticami in sakrumu. Lahko pa se nahajajo tudi na kakšnih drugih lokacijah v našem energijskem telesu.

Kolektivni vsadki: to so nezdrave povezave z različnimi agregati, ki predstavljajo kulturno, politično ali katero koli drugo skupinsko energijo, ki ne služi v naše najvišje dobro. Razlog, da jih moramo odpustiti, je, da smo lahko povezani s svojim Višjim Jazom in Mati Zemljo in za optimalen duhovni razvoj. Ti nezdravi vsadki so običajno mat, temne barve in brez sijaja.

Človeški vsadki: so nezdrave energije med posamezniki, ki služi za vlečenje energije (vampirji) in včasih obstajajo tudi med družinskimi člani, prijatelji, ljubimci in sodelavci. Ti nezdravi vsadki so temne barve in mat črne ali katera koli druge barve, ki je brez sijaja in mat.

Negativne portali: energijski portal je odprtina iz ene dimenzije (nižja astralna raven). Ti portali omogočajo entitetam, da prodrejo v naše telo. Lahko se že rodimo z enim ali več portalov v našem telesu. Različni podobni portali se odprejo, ko se uživajo različne prepovedane droge. Vse droge odprejo negativne portale v naših telesih. Prav tako tudi različne legalne droge: antidepresivi in antipsihotiki …. Seveda pa na tem mestu nikomur ne svetujem, da opusti jemanja predpisanih zdravil, to je v domeni zdravnikov…

Tudi duhovne droge, kot so Ajahuaska, različne psihotične gobe ipd… odpirajo energijske portale in če ljudje nimajo ustreznega vodstva (ps.: redkokdaj, ga imajo), jim to bolj škodi kot koristi.

Po vsakem večjem čustvenem stresu ljudje zgradijo tako imenovani oklep, na različnih mestih svojega telesa, z namenom, da se zavarujejo in skrijejo svoje čustvene rane in čustveno bolečino. Celo pred samim seboj. S časom ti energijski oklepi ustvarijo veliko čustvenih težav in življenje osebe lahko postane paralizirano. Na primer, če je bilo dekle spolno nadlegovano v starosti 10 let, bo zgradila oklep okoli svojega spolnega področja, da se zaščiti, ko pa bo pozneje v svojem življenju doživela novo čustveno travmo ali zlorabo npr. pri 16. letih, bo na že obstoječi oklep dodala še enega in nastal bo cel klobčič.

Psihični Napadi, črna magija in Voodoo: temne in negativne energijske vibracija se prenašajo od enega posameznika do drugega ali kraja in ustvarjajo motnje v energijskih in fizičnih teles oseb ali kraj, z namenom manipulacije. Manipulacija je lahko za različne namene, kot so: spolnost, denar, ljubezen, politika, ali pa preprosto za kaznovanje in ustvarjanje škodljivih vplivov za določeno osebo ali kraj, ki jih prejme.

Nezdravo pogojni refleksi, temeljijo na naših nezdravih prepričanjih in vrednostnem sistemu ega. Ko pogojne reflekse spremenimo, se tudi naše življenje spremeni.

Fragmentirano energijsko telo: Različni delčki naše energije, ki jo izgubimo pri različnih projektih in svojem delu, povzročijo, da se naša energija razprši in posledično ne moremo več doseči toliko, kot bi lahko. To je tako kot računalnik, ki ima veliko različnih datotek, ki so odpre. Računalnik se upočasni in ga moramo defragmentirati. Ravno tako moramo defragmentirati tudi svoje energijsko telo, se znebiti različnih idej in projektov, ki nam ne služijo več v naše najvišje dobro.

Energetski centri / čakre: Ko se skozi naše energijske centre / čakre neovirano priteka energija, je tok našega življenja neoviran in vse nam teče gladko. Ko so čakre blokirane, se pretok ustavi in naše življenje ne teče več tako, kot bi lahko.

Avtor: Marjetka Novak
www.svetangelov.com

foto: freedigitalphotos.net

O Marjetka Novak

Ustanoviteljica Sveta angelov.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: