Peta dimenzija

foto:thegoldenlightchannel.com

Prebujanje v zavest pete dimenzije

Obilo blagoslovo vsem, ki prebirate te vrstice. Sem visoki teološki svečenik Adama.

Danes bi vam radi spregovorili o protokolih vibracije pete dimenzije, ki bi jih vi zdaj radi razumeli. Vprašali ste nas, kaj je treba storiti, da boste vnebovzeti v peto dimenzijo. Razumite, da se vsekakor morate pripraviti in očistiti, vendar se na površju Zemlje vzpostavlja nova resničnost. Peta dimenzija ne bo kraj, kamor se odpravljate, ampak stanje bivanja, ki ga boste dosegli, ko boste postopoma vzpostavljali peto dimenzijo v sedanjem svetu.

Peta dimenzija je vibracija oz. bolje rečeno, zakon vibracij, ki so zastopane v energijah ljubezni, zaupanja, sočutja, vere, milosti in hvaležnosti, ki predstavljajo najčistejšo frekvenco, kar jih je.

Strukture in organizacije v naših družbah na peti dimenziji se tvorijo organsko, energije pa ponotranjajo tukajšnji prebivalci. Naša lemurijska skupnost v Telosu je odraz pete dimenzije, ki v naših očeh velja za izbruh združene manifestacije in utelešenje nje kvalitet v srčnem občestvu z vsem, kar nas obdaja.

Mojstrstva in zavedanja v naši zavesti nismo prinesli na svet, isto pa velja tudi za vas. Tudi nove generacije otrok, ki prihajajo iz dneva v dan v vašo dimenzijo v prehodu, niso še popolni mojstri, čeprav so bistveno bolj prebujeni, kot ste bili vi ob rojstvu. Razvijamo se radostno, na popotovanju, doživljanju Zemlje. Milostni planet je omogočil evolucijo, skozi katero mora prav vsaka tod utelešena duša.. V sedanjem času pa vas je doletela milost, da se lahko do polnosti prebudite za mojstrstvo in si do konca evolucije svoje zavesti pridobite to zavest, ne glede na to, ali boste po lastni odločitvi v tem utelešenju ali boste vnebovzeti, ali pa se boste še naprej vedno znova utelešali tod ali drugod.

Radi bi vam predali vaje, ki sodijo v samo jedro naše duhovne evolucije, ki jih še vedno opravljamo, predajamo pa jih tudi otrokom. Te vaje so temelj popotovanja, ki se ves čas širi preko Vira, Stvarnika, popotovanja vse do njega samega.

Najpomembnejša vaja je sočutje in nenasilna komunikacija v mislih, besedah, dejanjih in občutjih. Pravzaprav sočutje do sebe predstavlja temeljni kamen duhovnega prebujenja, brez laterega ne boste mogli prepoznati in utelesiti vibracije pete dimenzije, ki že ves čas obstaja okoli vas. Frekvenca planeta se vse bolj prečiščuje, lastno vibracijo pa smo dolžni prečistiti in očistiti tudi ljudje, ne glede na dimenzijo, v kaqteri bivamo.
Tako razvijamo božansko esenco v najvišje dobro vseh kraljestev, ki bivajo na in v veličastnem planetu, ki mu pravimo “Mati”. Gre za svečano in božansko odgovornost, ki je ne smemo pustiti vnemar, ki pa obenem tudi prinaša milost, kakršni Zemlja v svoji zgodovini še ni bila priča.

Aurelia Louise Jones, povzeto iz knjige Protokoli pete dimenzije

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here