Reševanje jeter – Težave z energijo

Reševanje jeter – Težave z energijo

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Težave z energijo

Težav z energijo ne smemo zamenjevati z utrujenostjo, ne glede na to, ali imamo v mislih kronično, adrenalno ali nevrološko utrujenost, ali celo blago utrujenost. Težave z energijo, ki jo opisujem tu, so zelo pogoste pri ljudeh v začetni fazi lenobnosti jeter. Nekoč so imeli ogromno energije in so lahko delali ves dan. Ko so jetra postajal vse bolj obremenjena in dehidrirana, je te ljudi začel pestiti blagi simptom umazane krvi, raven energije pa jim je začela upadati.

Gre za ljudi, ki so nekoč živeli “sto na uro” in jih od jutra do večera ni nič ustavilo. Ko so jetra postajala vse bolj obremenjena in dehidrirana, so začeli doživljati blagi sindrom umazane krvi, raven energije jim je začela pešati. Ljudem, ki so bili navajeni živeti tako in jim ni nič preprečilo opravljanje vseh zastavljenih nalog, ta upad energije ne bi predstavljal dovolj velike ovire, da ne bi šli na bejzbolsko tekmo zaposlenih v podjetju, ali da bi se zaradi tega odpravili k zdravniku. Bila bi dovolj velika ovira, da bi v določenih obdobjih dneva občutili upad energije – takrat, ko bi ga najmanj pričakovali.

Gre za enega od prvih znakov nepravilno delujočih jeter, katerega posledica je umazana kri, ki se pretaka po telesu. Ko mora srce bolj zavzeto črpati kri po telesu, je to nova izkušnja, ki lahko izžame človeka.

Naj ponovim, da to ni utrujenost zaradi izjemno dejavnega EBV, ki povzroča mialgični encefalomielitis/sindrom kronične utrujenosti, čeprav to ne pomeni, da oseba nima virusa EBV, ki se skriva v jetrih, in se pripravlja na pohod proti ščitnici, obenem pa “zakuha” Hashimotov tiroiditis ali najrazličnejše skrivnostne nevrološke simptome. Prav tako ne gre za težavo s presnovo. Presnova oz. metabolizem je izraz, s katerim zdravniki nenehno prikrivajo stvari, ki jih ne razumejo v zvezi s telesom, recimo neodkriti sindrom umazane krvi. Ta težava z energijo se lahko pri nekom, ki je precej dobro rolkal, razkrije tako, da nenadoma zazna spremembe na področju vzdržljivosti oziroma moči. Če spremeni prehrano in očisti jetra ter kri, si lahko presneto hitro povrne raven energije. Ne glede na to, za kakšno prehrano se odločite v tem primeru, četudi ni primerna za človeka s hudimi simptomi in stanji, so vam jetra neizmerno hvaležna za izboljšave.

Anthony William, več v knjigi Medicinski medij – Reševanje jeter >>

 

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem