Išči
Generic filters
foto pexels.com

Reševanje težav z mikroskopom

Spremljaj objave: Tjaša Macerl
X

Spremljaj objave: Tjaša Macerl

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
V našem življenju imamo področja, ki nam gredo dobro od rok in področja, kjer se še lovimo. Nekdo ima finance, pa ne zna uživati življenja. Nekdo je uspešen v poslu, pa mu škripa doma. Nekdo ima zdravje, pa nima veselja za življenje. Nekdo ima partnerstvo, pa nima financ. In vsak človek želi rešiti področje, ki ga muči. Ta mu predstavlja trn v peti in razlog zakaj se ne more povsem oddahniti. Temu nesojenemu področju želimo zato, da bi ga spravil pod streho, posvetiti največ svoje pozornosti.Tako eno problematično področje izvzamemo iz življenja zato, da bi ga lahko posamezno preučevali in se z njim ukvarjali. Postavimo ga pod drobnogled. Izločimo ga iz konteksta, iz celote in večplastnosti življenja, da ga bomo lahko skrbno, podrobno, usmerjeno in natančno reševali. Več pozornosti in razmišljanj, kot bomo usmerili vanj, več možnosti je, da ga rešimo. Bližje, ko bomo gledali, bolj bomo videli.Če je področje morda povezano s finančnimi težavami, se bo tako okoli tega vrtelo celo naše življenje. Bili bomo zategnjeni in fokusirani. Vse upe bomo polagali na to področje, češ “samo še to poštimam, pa bo”. Ostala “dobra” področja pa bomo zanemarjali, kaj šele da bi bili zanje hvaležni. Zaradi sence, ki jo nanje meče eno problematično področje, tudi teh ne bomo uživali.Seveda, če težave rešujemo z mikroskopom!Medtem, ko smo prilepljeni na lupo in je to vse kar vidimo, pozabimo, da gledamo skozi mikroskop. Pozabimo, da je ta problem izbran, majhen segment našega življenja in da to ni njegova prava velikost. Pozabimo, da smo ga samo povečali! Pozabimo, da je to kar gledamo v resnici majhen delček, življenje okrog pa je široko in veliko.Izgubimo perspektivo! Izgubimo širino gledanja. Izgubimo občutek za umeščanje tega problema v širši kontekst. Izgubimo veselje za druge aspekte življenja, ker jih ena težava zagreni in nam vzame veselje.Vsak obdeluje svoj vrt, vsak se briga za svoje probleme in lepe stvari gredo mimo nas. Pozabimo, da se lahko za hip odlepimo od povečevalnih stekel in pogledamo okrog. Ko dobimo perspektivo si lahko rečemo; “Imam težave, ampak še vedno sem lahko srečen/na! Življenje ponuja toliko več!”

Ali ti je bil članek v pomoč?

Tjaša Macerl je sociologinja, ki se ukvarja z energijskimi metodami za izboljševanje kvalitete življenja. Preko svojega bloga (https://www.tjasamacerl.com/), na to temo, ustvarja in deli različne vsebine ter sporočila. Organizira in vodi pa tudi skupinske ter individualne energijske tretmaje, kjer se ljudje učijo povezovanja z Energijo in treniranja ega.
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem