Rokopis vas izdaja

Napišite nekaj besed s pisano pisavo in poglejte, kaj nekatere lastnosti vaše pisave povedo o vaši osebnosti – grafologi so namreč prepričani, da nič ni slučajno.

Grafologinja Kathi McKnigt pojasnjuje, da pisava, ki je nagnjena v desno, pomeni, da je oseba odprta in družabna, govori pa tudi o podjetnosti, delavnosti, prilagodljivosti in čustvenosti. Nasprotno je pisava, nagnjena v levo, značilna za samotarske ljudi.

Prevelik naklon pisave v desno je negativen, kajti če se preveč obračamo k drugim, pozabljamo nase, to pa pomeni premalo samonadzora. Če črk ne nagibamo, naj bi pomenilo, da smo logični in praktični; pokončna pisava odraža zadržanost in previdnost, tudi ljubezen teh ljudi naj ne bi izvirala iz srca, pač pa iz glave (premišljenost).

Velika pisava pomeni predvsem zagnanost in navdušenje. Oseba z majhno pisavo dvomi o svojih odločitvah, na drugi strani pa premore stvarnost, smisel za ozko delovno področje in močno koncentracijo. Grafologi lahko na osnovi rokopisa določijo do pet tisoč lastnosti vaše osebnosti.

Avtor: LP
www.viva.si

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: