Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo ob koncu tedna, 26. 3. 2021: Nova Priložnost

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Sprejmite ta Trenutek. Zaprite oči in si povejte, da si zaslužite biti veseli in da od tega trenutka dalje sprejemate veselje v svoje življenje, ne glede na okoliščine, v katerih se boste znašli. Slavite in cenite Vse, kar ste do zdaj dosegli.
V obdobju, ki je pred vami, se vam bo ponudila nova Priložnost.

Na začetku se vam bo zdela morda nad vašimi finančnimi zmožnostmi, sposobnostim ali znanjem, a vedite, ta Priložnost se vam ne bi ponudila, če je ne bi bili Sposobni izkoristiti. Bodite voljni in stopajte po poti naprej …

Odkrivajte nove priložnosti, poti, ideje, zamisli in odnose … Bodite voljni in željni odkrivati Resnico. Zaslužite si »Biti« in »Imeti« Vse, kar si vaše Srce zares želi. Vedite, da je vaše življenje zdaj na pragu mogočne transformacije.
Lekcija, ki se je učite zdaj, je Vera in zaupanje občutku, ki ga imate ob vsem tem. Kar koli se zgodi in se bo v prihajajočih dneh dogajalo, bo brez dvoma napolnilo vaše Srce z veseljem. Moč pozitivne naravnanosti bo v vaše srce vneslo več Luči in jasnosti.

Naj vse, kar mislite, da je nemogoče, postane mogoče. Ne ustavljajte se in ne objokujte preteklih dejanj, dogodkov in razmerij. Tam ste bili z razlogom, da ste skozi zavedanje postali boljši. Veselite se Novega, zato kreirajte iz Srca. Da pa bi lahko to storili, morate izliti svoje želje in Izraziti, kaj v Resnici Čutite. In kaj izbirate Zase? To bo zdaj vaš izziv. Kako in na kakšen način razmišljate o sebi, kako in na kakšen način doživljate sebe?

Ne pozabite… Misli vas lahko zdravijo, misli vas lahko zastrupljajo. Izlite zdaj gnev temačnih misli na papir, napišite vse, kar vas boli in bremeni, vse, kar vas plaši, da bi lahko izbrali Sebe na poti k sebi. Živeti polno življenje pomeni Biti v poPolnosti sebe. Sprostite se. Zaupajte vase. Odločitev je vaša. Kaj boste izbrali?

Če ste prišli do Trenutka, ko se vam za hip zdi, da ste na koncu in ne morete narediti niti koraka več naprej, vedite, da ste zadeli ob novo Priložnost, ki vam odpira popolnoma nov svet skozi nov pogled. Zmogli boste začeti znova.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem