Videnja NLP

New York – Ljudje na Manhattnu so 13. oktobra 2010 videli številne svetleče krogle, ki so lebdele na nebu. Eden izmed očividcev pravi, da je od 9.30 ure dalje na nebu videl približno 50 malih “zvezd”, ki so “delale isto stvar, bile so v gruči”.

Druga priča pravi, da je videla luči, ki so se na nebu pojavljale in izginjale. Ducate ljudi se je zbralo na križišču 23. ulice in Osme avenije ter opazovalo malo kroglo, ki je lebdela na nebu. “Tam je nekaj časa lebdela”, je dejal Joseph Torres iz Brooklyna. “Sem rahlo zbegan. Kako je to lahko nekaj običajnega? Nekaj se dogaja.” Videoposnetek, ki ga je pridobila postaja CBS News, kaže tri svetleče krogle, ki se hitro sočasno premikajo po nebu in še dve, ki letita nad njima.

Videnje povezujejo z nedavnim izidom tretje izdaje knjige Stanleya A. Fulhama z naslovom Izzivi spremembe (Challenges of Change). V knjigi je avtor, upokojeni častnik letalskih sil Združenih držav napovedal, da bo 13. oktobra 2010 “nad glavnimi svetovnimi mesti prišlo do velike predstave”. Fulham v knjigi tudi pravi, da bo “ta dogodek začetek sodelovanja v procesu, ki vodi do človeškega sprejemanja resničnosti nezemljanov in tehnologij za odstranitev strupenih plinov iz zemljine atmosfere, kar bo, če ne prej, leta 2015.”

Viri: myfoxny.com, cbsnews.com, examiner.com, New York Daily News, ZDA; Russia Today
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so bile luči vesoljska plovila z Marsa.)

El Paso, Teksas – Skupina NLP-jev se je 15. oktobra 2010 pojavila na nebu nad mestom El Paso v Teksasu. Video, ki ga je za poročila posnel snemalec televizijske postaje El Paso Channel 9, kaže luč, za katero je videti, kot da pada v nebo. Luč se prelomi v dve in nato tri ločene luči. Te nato lebdijo na nebu in ustvarjajo trikotni vzorec, ki predstavlja pred dvema dnevoma videni vzorec nad Manhattnom. Pri videnju nad El Pasom sčasoma postane vidna še četrta luč in vse se premikajo v povezavi ena z drugo, nato pa izginejo.

Vir: El Paso Channel 9 News, ZDA; YouTube:cris0631
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so bile to štiri “zvezde”, ki napovedujejo prihod Maitreje.)

Moskva, Rusija – Dva pulzirajoča NLP-ja so 23. oktobra 2010 posneli ob gibanju in spreminjanju barv nad Moskvo. Posnetek je objavljen na portalu YouTube.

Vir: YouTube: olegen77
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da sta bila to NLP-ja z Marsa.)

Turčija – Na nebu nad Turčijo so 5. novembra 2010 posneli predmet v obliki črke “V”. Posnetek, ki je objavljen na portalu YouTube, zelo jasno kaže formacijo luči v podobi črke “V”, ki se počasi premikajo po nebu.

Vir: YouTube: commonsense909
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so bila to vesoljska plovila z Marsa.)

Brazilija – V poskusu, da bi prekinili skrivnostnost glede poročil o NLP-jih, je brazilska vlada napovedala beleženje vseh videnj NLP-jev in informacije bodo na voljo raziskovalcem paranormalnega.
Vladni odlok, izdan avgusta 2010, ki ga je podpisal vodja brazilskih letalskih sil Juniti Saito, brazilskim vojaškim in civilnim pilotom ter kontrolorjem letov odreja beleženje vseh videnj, videov in fotografij pri poveljstvu štaba zračnega prostora Brazilije. Podatke bodo hranili v državnem arhivu v Riu de Janeiru in bodo na voljo vsem, ki želijo raziskovati izvenzemeljsko življenje.
Odlok pojasnjuje, da bodo letalske sile dogodke le beležile, ne bodo jih pa preiskovale: “Letalske sile nimajo specializirane enote, ki bi izvajala znanstvene poskuse pri teh pojavih in se bodo omejile zgolj na beleženje tovrstnih dogodkov,” je zapisano v odloku.
Brazilski vladni uradniki menijo, da so pojavi zelo pogosti in jih je potrebno odprto preiskovati. Po poročanju francoske tiskovne agencije Agence France-Presse je neimenovani vojaški kontrolor zračnega prometa za brazilski časnik O Dia dejal: “Obstajajo poročila ministrov vlade in tudi predsednika, ki je videl NLP.”

Vir: AOL News

Kentucky, Ohio – V Newportu v Kentuckyju in v bližnjem Cincinnatiju v Ohiu so očividci posneli nekaj utripajočih luči, ki so se 22. oktobra premikale po nebu. Posnetek je objavljen na portalu YouTube.

Vir: YouTube: jjarocewicz; 4202zoomtowncom
(Mojster Benjamina Crema potrjuje, da so to bila vesoljska plovila z Marsa.)
Vir: www.share-international.net

foto: freedigitalphotos.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: