Astrološke napovedi

Zvezdne novice 7.3. do 10.3.2017

V tem tednu pričakujemo večje spremembe v energiji, približujemo se Ščipu in pomladnemu enakonočju, vsak dan bomo čutili več energije in imeli nekoliko daljši dan.

4.3. se je na astrološkem nebu Venera obrnila v retrogradno gibanje, kar po eni strani onemogoča, da bi storili pomembne korake naprej v konkretnem življenju, bodisi karieri ali zaposlitvi, toda po drugi strani nam prinaša dobro podporo, da lahko projekte, ki jih izvajamo, temeljiteje izpeljemo, oziroma brez prevelikih pretresov.

V času retrogradne Venere, do 15.4. ni priporočljivo kupovati hišnega interjerja, pohištva ali ostalih predmetov za udobje v vsako dnevnem življenju.

Venera je tudi planet ljubezni, v času retrogradne Venere se obudi speča ljubezen, v primeru, da ste v odnosu trenutno v bolj hladnem obdobju, se v tem času to lahko spremeni. Prav tako se v primeru, da še niste vsega razčistili lahko prebudijo stare ljubezni.

Ni priporočljivo obdobje za poroko.

Retrogradna Venera je dobra za poglabljanje vase in čustveno življenje, za hujšanje ali oblikovanje telesa, postave in podobno.

V tem času ste tudi bolj zasanjani, poglobljeni vase in čustva postanejo osrednji del vaše komunikacije.

Prav tako si v času retrogradne Venere ni dobro izposojati denarja ali najemati kreditov.

To obdobje nekoliko upočasni zadeve, kar je v redu, saj je trenutna vibracija zemlje tako visoka, da imamo močan občutek, da čas teče hitreje, kot prej in ta občutek nam bo Venera zdaj nekoliko omilila in bomo lahko mirneje ustvarjali, oziroma se posvečali svojemu delu.

V tem obdobju ni priporočljivo ustanavljati podjetij ali začenjati pomembne projekte.

Proti koncu tedna bo na nebu tudi pomemben družbeni aspekt, Merkur in Sonce v sekstilu s Plutonom, kar pomeni, da bo prišlo do določenih temeljnih in pomembnih dogovorov. Astrološki planeti nam vsak dan znova pokažejo, da moramo vsak trenutek živeti čim bolj ekološko, se zavedati, da se je čas iztekel in ni več možnosti za popravne izpite.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !