Išči
Generic filters

Astrološka napoved: Prihaja retrogradni Merkur

Astrološka napoved: Prihaja retrogradni Merkur

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Astrološka napoved: Prihaja retrogradni Merkur 7Astrološka napoved: Prihaja retrogradni Merkur 8Astrološka napoved: Prihaja retrogradni Merkur 8

Pred nami je zanimiv astrološki teden, Luna bo rasla in naredila bo lepe aspekte, z Jupitrom v strelcu, za katerega vemo, da je planet sreče, ekspanzije, potovanj in odpiranj novih priložnosti.

Poleg tega, da bo teden sorazmerno uspešen in bo Jupiter prinašal srečne trenutke, se bo 16.11. Venera končno obrnila v težko pričakovano direktno gibanje. To bo s seboj prineslo zaključek obdobja čustvenega čiščenja in zdravljenja ženske energije.

Vse, kar smo v tem času spoznali, ponotranjili in pričarali v veselje ter srečo, se bo zdaj z direktno Venero začelo veselo udejanjati.

Mnogo, od teh stvari, se nanaša na družinsko zdravljenje ali srečo, še najbolj pa se Venera dotika našega ljubezenskega, oziroma partnerskega življenja. Zato se lahko prav zdaj posvetimo našemu odnosu in integriramo, preprosto povedano, razmislimo o vseh procesih, skozi katere smo se prebijali v času retrogradne Venere.

Mnogo je tudi idej in projektov, za katere smo dobili veliko spoznanj in se bodo zdaj, z direktno Venero spremenili, ter se pokazali v novi luči.

Obdobje čiščenja in osvobajanja vseh blokad, kjer je energija zastajala in ni tekla naprej, se bo zdaj končno sprostilo in zaključilo.

Čas, za nove korake počasi prihaja, ker pa je letošnje leto pomembno v pogledu Venere in njene preobrazbe, se bodo veliki koraki, ki jih boste naredili v svojem življenju, morali še izmojstriti na ravni komunikacije in organizacije, za kar bo poskrbel Merkur, ki bo začel svoj retrogradni ciklus, dan po Venerinem obratu, 17.11.

To obdobje, vas bo spet vračalo nazaj, da ugotovite pretekle napake ali spodrsljaje, ter jih popravite. Vsa ta retrogradna poglabljanja, v jesenjskem času niso naključna, ampak so nam dana, kot darilo, da res temeljito popravimo svoje odnose, da se začnemo spoštovati, ljubiti svoje življenje in da znamo tudi ceniti svoje delo in ga z radostjo opravljati, ter mu postaviti pravo vrednost.

Za nove korake in nove projekte, torej počakajte še do decembra, kjer boste po treh mesecih notranjega dela, končno prerojeno zasijali tudi navzven.

Prvi Lunin krajec, bo v četrtek, 15.11., ko bosta Mars in Uran zamenjana, na zanimivi 29. stopinji vodnarja, bo Mars in na 29.stopinji ovna, bo Uran, skupaj v sekstilu. To je dan, ki vam bo prinesel nekaj pozitivnega, popolnoma nenadejano se bo zgodilo nekaj dobrega, zagrabite za priložnost. Aspekt prinaša tudi proteste, ter stavke, vsakdo bo znal zagovarjati svoj prav in svojo pravico, močan aspekt, ki bo deloval tako družbeno, kakor tudi osebno. Naslednji dan bo Mars vstopil v znamenje rib in bo začel nekoliko bolj kaotično obdobje, primeren čas torej, za vse novosti, ki se bodo porodile, po Merkurjevem obratu, v direktno gibanje, 7.12.

Planeti bodo torej v dobrih pozicijah, usmerite energijo v vse zadeve, ki jih želite uresničiti, vreme bo nekoliko bolj ustaljeno, energija pa primerna za vse, kar želite ustvarjati. Venera je še vedno retrogradna, vendar se njeno obdobje izteka, vse stvari se bodo razjasnile.

Torek, 13.11.

Luna v kozorogu bo v kvadratu z retrogradno Venero in Uranom, okoli 17. ure bo vstopila v vodnarja in se srečala v sekstilu z Jupitrom. V dopoldanskem času bodo prevladovale dinamične energije, preveč podatkov bo, da bi jih lahko vse obdelali, zato se boste izogibali zbranemu delu, veliko bolj vas bo privlačilo druženje ali nekaj, kar ni tako pomembnega in boste raje tja usmerjali svojo energijo. Popoldanski čas bo nasprotno pomagal pri koncentraciji, stvari boste lahko izboljšali in uredili ali postavili na svoje mesto.

Sreda, 14.11.

Luna v vodnarju bo v sekstilu z Merkurjem, zanimiv dan bo, še zadnji dan, ko bo mogoča komunikacija, o prihodnjih projektih, saj se bo že čez nekaj dni Merkur obrnil v retrogradno gibanje in bo onemogočal razvoj stvari, za naprej. Dan je primeren tudi za nakupe ali prodaje, vendar ne za sklepanje novih poznanstev ali pogodb o sodelovanju, kajti Venera je še vedno retrogradna. Primeren čas je tudi za sprehode v gozd, pitje zdravega čaja, dobro položen Merkur bo pomagal pri vzpostavljanju ravnovesja in zdravja.

Četrtek, 15.11. Prvi krajec

Rastoča Luna bo danes naredila prvi Lunin krajec, Mars bo v sekstilu z Uranom, kar bo prineslo zanimiva srečanja, zamenjave stvari, za katere se lahko dogovorite, naj pa opozorim, da lahko pride tudi do zamenjav podatkov, zato preverite, če ste na primer pri zdravniku ali kje drugje, kjer do takšnih zamenjav lahko pride. Danes je tudi zadnji dan retrogradne Venere, dobili boste ideje, kaj, kako in na kakšen način, boste drugače krenili naprej.

Petek, 16.11.

Luna v ribah bo zgodaj zjutraj v konjunkciji z Marsom, kasneje v kvadratu z Jupitrom in v sekstilu s Saturnom. Zelo dober dan bo, srečni dogodki se obetajo, na pravi način se boste lahko dogovorili, neka dobra novica prihaja, energija pa je tudi primerna za delovanje, saj bo vaš trud obrodil prave rezultate. V komunikaciji bo kaos, kajti Merkur je stacionaren in se obrača v retrogradno gibanje. Danes bodite še posebno previdni v prometu.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem