Išči
Generic filters
astro

Astrološka napoved za 24.10.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Sonce se je včeraj zlilo z mističnim škorpijonom!

Škorpijon v prenesenem pomenu ponazarja umiranje ali prehod, drevje odvrže listje, narava pri nas zaspi zimsko spanje. Na površje prilezejo salamandri, krastače in vse, kar čisti, ter spreminja vse živo v humus, iz katerega bo spomladi vzniknila nova rast.Škorpijon je najbolj mistično znamenje, ljudje rojeni v tem znamenju, so v svoji razviti obliki obrnjeni k duhovnemu in so sposobni izjemnih globin, doživljanja in čutenja. Če duhovno še niso razviti, so občutljivi, zamerljivi in svojeglavi. Za oboje pa velja, da ničesar ne naredijo kar tako, vsak njihov pogled ali dotik je doživet ali globok.V naravi je škorpijonov mesec imenovan mesec notranjega miru. Skratka to je idealno obdobje, da se posvečamo meditaciji in da znamo v konkretnem življenju, pri svojem delu umirjati energije in odstraniti nepotreben stres.Danes je aspekt Merkurja v trigonu z Neptunom, spoznali boste svoja skrita čustva, pogovori bodo globoki in vse se bo nenavadno lepo odvijalo, ob enem aspekt v svoji nezdravi obliki določene stvari prikriva ali skriva, ter slabo vpliva na imunski sistem.

Vilinska misel: “Proti komu se borite? Raje poskrbite, da vas pravi slišijo”

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem