Bodi kar si

Bodi kar si

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Sprejmi, da tak kot si si. Z vsemi problemi, bolečinami. To si ti. In tega ne moreš spremeniti. Ne moreš se spremeniti za druge. Njihova odločitev je ali bodo ostali ali šli. Ne moreš vplivati na to, kaj bodo čutili do tebe. To je v njih.

Ostani v svojem stebru. Vedno bodo v tebi divjala čustva, vzponi in padci. Ker si živo bitje, ker čutiš. In ko se želis znebiti starih vzorcev in navad, to naredi zase, ne zanje. A z njimi se je treba večkrat boriti, dokler se ne počistijo čisto v vsakem kotičku tebe.

Ne počuti se krivega, če kdaj delaš “drame”. Samo boriš se. Zase. Za vse. Ne počuti se krivega, če komu pokvariš dan. Sam se je odločil, da ti bo to dovolil. Ne počuti se krivega, če koga kdaj česa obsodiš, če potem spoznaš, da je bil problem drugje. Opraviči se. Razloži. Potem pa spusti. Sedaj je na drugi osebi ali bo razumela ali ne. Ali bo obdržala ali spustila. Ne boj se. Ne skrivaj se. Niso vsi taki, ki te ne znajo ali nočejo sprejeti takega kot si. Ki te želijo spremeniti. In zato se spreminjaš tudi ti. Za druge. Za vse. Ker so te tako naučili. Sedaj pa zadihaj in se nasmej.

Spusti breme z ramen in se poglej. Spusti vse. Briga te. Briga te za vse kar nisi ti. Ne rabiš teh ljudi, ki te vlečejo na dno. Ne rabiš teh strahov, ki ti zastirajo pogled v nebo. Skoči v dan. Bodi kar si ti. Ne kar so oni želeli, da si. Ne išči sreče v spreminjanju sebe za druge. Da bodo srečni in potem boš srečen tudi ti, ker tu sreče ni.

Spremeni se zase. Ker želiš sam zase postati boljši. Ker želiš ven iz okvirjev, ker želiš stran od starih navad, zaradi katerih si se nehal imeti rad.?❤

Katja

Deli to s prijateljem