DEVAVANI »božanski glas« ZVOČNA MEDITACIJSKA TEHNIKA ZA POVEZAVO Z VIŠJIM JAZOM

 

OPIS TEHNIKE DEVAVANI:

Devavani je zvočna meditacijska tehnika namenjena povezavi z višjim jazom, polnjenju čaker in avričnega polja s svetlobo višjega jaza.

Priporočljiva uporaba tehnike je po izvajanju tehnik: rekapitulacije
,dihanja po čakrah , džiberiša, rebirthing … Skratka po uporabi zgoraj naštetih tehnik ali drugih tehnik, s katerimi osvobajamo potlačene občutke iz preteklosti. Ko osvobodimo določene občutke iz preteklosti, ozavestimo določene vzorce obnašanja, vzroke travmatičnih in stresnih dogodkov, ki smo jih podzavestno ali zavestno priklicali/ustvarili sami, .. je priporočljivo uporabiti meditacijske tehnike z namenom polnjenja s svetlobo, dajanja sebi, odpuščanju sebi. Ena od takšnih tehnik je devavani, druge so naprimer: povezava z višjim jazom , tehnike za Ka telo, komore, merkaba in druge …
Beseda devavani pomeni »božanski glas«. Pri tehniki si predstavljamo da božansko govori, poje, se giblje skozi nas. Postanemo kanal, prazna posoda skozi katero se giblje, poje, govori božansko (višji jaz). Besede, melodije, petje prihaja iz tistega dela možganov, ki smo ga uporabljali kot otroci še preden smo spregovorili. Izgovarjamo, mrmramo, pojemo v neznanem jeziku višjega jaza. Postanemo sredstvo za božansko energijo. Popolnoma sprostimo telo in globoko dihamo. Če telo začne premikati energija dopustimo energijam da nežno premikajo naše telo brez našega vmešavanja. Včasih bodo melodije petja ali govorjenje umirjeno, včasih ritmično, glasno, tiho, s kriki, šumi, tleskanjem jezika, oponašanjem šumov vetra … vse dopustimo brez vmešavanja uma.
Tehniko lahko izvajamo brez ali z uporabo poljubnega instrumenta. V videu je prikaz tehnike s kristalno posodo uglašeno na ton dis.

Tehniko lahko izvajamo kjerkoli na primer ko se tuširamo, med delom, pri poučevanju instrumenta, petja, petju popevk, poslušanju glasbe … Lahko jo uporabimo tudi za zdravljenje obolelega organa, ali dela telesa, ki ga ne sprejemamo. V tem primeru se osredotočimo na določen telesni organ in vanj vnašamo svetlobo s petjem, govorjenjem, ljubečim sprejemanjem …

Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here