Išči
Generic filters
Drugi Mednarodni InSpirit Kongres 2016

Drugi Mednarodni InSpirit Kongres 2016

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Naš planet je prav zdaj v kvantnem preskoku zavesti in to neizogibno vpliva na vse nas, na sleherno strukturo ali snov na planetu. In prav zato naša družba postaja tako ranljiva in nestabilna. Dolgo časa smo živeli navidezno ločeni od naravnega toka življenja in s tem smo ustvarili realnost, ki nas ne podpira več.
A po drugi strani se ravno zdaj prebuja največ duš, ki se pričenjajo zavedati svojega bitja in to odsevajo v svet. Čas je za preobrazbo naše stvarnosti!

Drugi Mednarodni InSpirit Kongres 2016 1Drugi Mednarodni InSpirit Kongres 2016 2Drugi Mednarodni InSpirit Kongres 2016 2

Ko pričnemo razumeti, kako dvigi zavesti vplivajo na nas, se pričnemo veliko bolje zavedati, kaj in kako vpliva na naše življenje. S tem naredimo prostor za duhovno uspešnejšo in trajnostno prihodnost.

Mednarodni InSpirit Kongres je vir upanja in inspiracije za vse, ki želijo prejeti in razumeti najrazličnejše blagoslove, ki nas čakajo na različnih področjih življenja. InSpirit kongres preko čudovitih, močnih in izkustvenih predavanj in učenj priznanih govornikov in strokovnjakov z različnih področij združuje ljudi iz vseh smeri življenja.
Vsi udeleženci se tako lahko globlje povežejo s sabo, z ljudmi okoli sebe in s svetom.

Na vse tvoje presenečenje morda prav na Mednarodnem InSpirit Kongresu ugotoviš in se zaveš, da so ti odprta vrata do vsega, po čemer hrepeniš, pa naj bo to boljše zdravje, obilje, uspeh, mir, ljubezen radost ali razodetje tvojega dušnega PO-KLICA.

Zaživi svojo duhovnost v praktičnih čevljih. Pridruži se nam na letošnjem Mednarodnem InSpirit Kongresu, ki bo 08. in 09.oktobra med 15:00 in 21:30 uro potekal v dvorani Smelt v Ljubljani.

inspirit kongres

Naši letošnji gostje in program:

– dr.Mel Gill: Do obilja z duhovnim podjetništvom
– Shana Flogie: Po duhovni poti v praktičnih čeveljcih
– Vesna Neferamis: Kako slišati klic duše in se povezati z njo
– Annemarie Kuralt Niedermayer: Srčna Komunikacija v praktični duhovnosti
– Urban Urbanc: Manifestacija naših želja in življenj skozi občutke ljubezni

Vse o programu ter naših gostih si lahko prebereš tu:
www.inspiritcongress.com

Te zanima? Prijavi se. To storiš tako, da izpolneš prijavnico:
InSpirit Kongres prijavnica

 

Z InSpirit Kongresom ceneje tudi v trgovine…

Vsi udeleženci kongresa bodo prejeli tudi posebno knjižico kuponov za popuste v skupni vrednosti preko 100 EUR (več kot cena vstopnice)

inspirit kuponi

Kupone popustov lahko izkoristiš do konca leta v tvojih najljubših bio, eko, zdravih, zavestnih in srčnih trgovinah po vsej Sloveniji.

 

Kako do vstopnice?

Vse informacije tu: InSpirit Kongres prijavnica

Se vidimo?

Za vsa vprašanja in informacije smo na voljo na:
info@platformavalon.com ali na GSM: 040 976 543 (Gregor)

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem