Razno

Informoterapija je komunikacija s celicami v jeziku, ki ga le te razumejo

Kako informacija vpliva na naše celice

Ugotovljeno je bilo, da se zdravo stanje celic lahko podaljša s pomočjo informacijskih komunikacij. Celice telesa oddajajo določene valovne frekvence in okoli njega ustvarijo elektromagnetni frekvenčni spekter, “Informacijsko odejo«, ki je odgovorna za zdravo delovanje telesa. Vsako tkivo ima individualno frekvenco. Morebitni vzroki: bakterije, virusi, droge, kemični dodatki k prehrani, pesticidi, ter celo hrana, ki ni v skladu s krvnim antigenom (krvno skupino) lahko motijo zdrave frekvence v celicah. Ta informacija vodi do motenj medcelične komunikacije. Rezultat je motnja biokemičnih procesov, ki izhajajo iz metaboličnih motenj v tkiva do nastanka bolezni. Skratka, motnje v elektromagnetnem informacijskem spektru celic pripelje do izbruhov bolezni v telesu.

Informoterapija ponuja rešitev

Informoterapija uporablja za diagnosticiranje mikrogenerator, v katerem so shranjene informacije o biološki pogostosti zdravih celic. Generator “spominja” celice s signalom, da bi ponovno normalno delovale. Informacije ali zdravilne informativne komunikacije, lahko organizem prenaša z enim od jezikov celic našega telesa, naprava pa ga razume (jezikovne molekule DNA, RNA, proteini, itd.). Pridobljene informacije naprava procesira in z njimi informodiagnostika-slika-2ugotavlja delovanje našega organizma. Informoterapija se je pričela uporabljati pred več kot 30-imi leti, predvsem za spremljanje zdravstvenega stanja astronavtov. Zaradi svoje učinkovitosti pa se je znanje hitro razširilo na vsa medicinska področja.

 

Prednosti informoterapije:

 • bistveno skrajša zdravljenje
 • ne povzroča alergij
 • neinvazivna in neboleča
 • nobenih negativnih stranskih učinkov
 • poveča aktivnost večine zdravilnih snovi
 • ne povzroča zasvojenosti
 • nima negativnega vpliva na druge organe, tkiva in sisteme

Uspešna je v mnogih primerih

Metode informoterapije so uspešne pri zdravljenju številnih bolezni, ker gre za vzpostavitev zmogljivosti različnih organov, med katerimi se običajno izmenjujejo informacije na celičnem nivoju.

 • alergije, bronhialna astma in kronični bronhitisinformodiagnostika-slika-3
 • kronični rinitis in sinusitis, glavobole in migrene
 • bolezni srca in ožilja
 • depresija, motnje živčnega sistema
 • bakteriološke infekcije
 • sindrom kronične utrujenosti
 • hipo in hipertiroidizem
 • motnje menstrualnega ciklusa
 • ekcem, psoriaza in nevrodermitisa
 • bolezni prebavil
 • bolezni žolčnih vodov
 • vnetje sečil
 • ženski in moški neplodnosti

Največji krivci!

V zadnjih desetletjih so se predvsem različne oblike zajedavcev močno prilagodile na življenje v gostitelju (človeškem telesu!!). Zaradi prisotnosti izopropanola, lahko sedaj, goveja črevesna pijavka, v človeškem telesu naredi vse 4 stopnje razvoja, pred 20. leti je parazitibila samo v stadiju lutke. Ločimo členonožce, enoceličarje, viruse, bakterije, rastlinske zajedavce (glivice), gliste, črve, podančice, shistosome, navadne trakulje do 10 m in pritlikave trakulje do 2,5 cm, metljaje in zobatce. Zajedavci so lahko mikroskopsko majhni. Gliste se s kaveljcem obesijo na črevesno sluznico in človeku sesajo hranilne snovi. Zelo hitro se razmnožujejo, saj lahko glista izleže tudi do 8000 jajčec na dan. Parazite je težko odkriti in še težje odstraniti. V našem telesu jih živi okoli 1.000, po klasični medicinski terapiji se jih lahko uniči samo 20%.

Velikokrat se zgodi, da se pri konzumiranju zdravil paraziti selijo samo iz enega organa v drugega.
Paraziti se hranijo, odlagajo jajčeca in izločajo blato vse to na naš račun, v nas samih. Osebe, ki na primer uživajo veliko sladkorja v sebi »gojijo« parazite, ki se hranijo večina s sladkorjem. Dokazano je, da so paraziti eden glavnih vzrokov diabetesa in porušitve nivoja sladkorja v krvi. Največ parazitov živi v prebavilih in jetrih, lahko pa se nahajajo v celotnem telesu. Paraziti črpajo hrano direktno iz celic organizma. Torej vzamejo hranilne snovi direktno iz nas in jih porabijo, posledica je slabitev celotnega imunskega sistema oz. organov.

V našem telesu lahko preživijo 20 let ali še več, npr. pred 10 leti smo pojedli okuženo meso in ta parazit se lahko nahaja še vedno v našem telesu in nas črpa. Paraziti lahko funkcionirajo kot bakterije, potujejo po krvnem obtoku in v vse dele telesa, ustavijo se v sklepih, se hranijo s kalcijevimi ovojnicami in tako povzročajo artritis. Drugi se hranijo s proteinskim živčnim slojem itd. Pomembno je da vemo, da vsi paraziti izločajo blato zaradi svojega prehranjevanja. Blato parazitov, so v našem telesu strupi s katerimi se je prisiljeno naše telo boriti. Kronična parazitska infekcija pripelje imunski sistem pod zelo močen pritisk in ustvarja grožnjo našemu zdravju.

Če smo ljudje, ki jemo hitro pripravljeno hrano, pijemo alkohol, smo velik del dneva v slabem zraku (kajenje) se pojavlja preobremenitev s strupi. Sistem za čiščenje (koža, pljuča, ledvice, črevesja) postane tako obremenjen, da je samo vprašanje časa kdaj bomo zboleli. Paraziti sami sebe zavarujejo s pomočjo mukopolisaharidov, makromolekul, ki se pogosto nahajajo v vezivnem tkivu in jih naš imunski sistem ne zazna. Paraziti jih pripnejo na svojo površino kot nekakšen plašč, ki služi kot slepilo. Tako lahko nenehno spreminjajo lastnosti mukopolisaharidov in se zlahka prilagajajo telesnim obrambnim mehanizmom, ter ostanejo neopaženi. Svoj obstoj tako prikrijejo s protitelesi svojega gostitelja. V več stopnjah razvoja se naselijo v tistih organskih sistemih, ki imajo oslabljeno imunsko zaščito vse pogosteje tudi v možganih. Če upoštevamo to naravo parazitov, lahko vidimo, da ni nič nenavadnega, če večino parazitov ne moremo odkriti s kliničnimi metodami. Postane nam tudi jasno, da jih ne smemo podcenjevati! Zavedati se moramo, da pristopimo k izboljšanju svojega zdravja vedno celostno.

Oddaja Na rubu znanosti (INFORMOTERAPIJA):

Vir: www.informoterapija.si

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !