Išči
Generic filters

Kako izbrati novega partnerja (tudi, če ste že v partnerstvu)?

Spremljaj objave: Miran Peterman
X

Spremljaj objave: Miran Peterman

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Si predstavljate, da imate podjetje in potrebujete novega sodelavca? Opravite uvodni razgovor in sodelavca zaposlite. Nato ga eno leto preizkušate, da vidite ali je to res prava oseba za delovno mesto.Mislim, da bi kmalu zaprli podjetje. V poslu enostavno nimamo časa, da bi imeli napačnega človeka v podjetju in upali in hrepeneli, da je mogoče to prava oseba.V poslu ne, kaj pa v našem osebnem življenju?Dejansko to delamo skoraj ves čas! Spoznamo nekoga, ki nam je všeč in upamo, da je on tisti pravi. Mu damo priložnost, ga preizkušamo in upamo in hrepenimo, da bo tokrat vse v redu.Na žalost, velikokrat, NI!

Le kje se zatakne?

Če gremo nazaj na podjetje. V podjetju potrebujete imeti popolnoma jasno vizijo. Kakšnega sodelavca potrebujete, kakšen karakter mora imeti, katere vrednote, sposobnosti in izkušnje!Vedeti morate, kaj mu ponujate, kaj lahko daste, kaj lahko on pričakuje od vas in seveda kaj vi pričakujete od njega. Bolj, kot imate jasen opis dela in nalog, ki jih bo moral opravljati, bolj kot imate sami jasno sliko, kakšna oseba bi to morala biti, lažje boste izbrali pravo osebo.Ko so popolnoma jasna pričakovanja na obeh straneh, lahko opravite nekaj razgovorov in imate precej jasno sliko. Na obeh straneh! Jasno je kaj ponujate in kaj boste dobili.Seveda za to potrebujete znanje in izkušnje. In včasih boste sprejeli napačno osebo. In včasih boste prosili agencijo, da vam pomaga pri izbiri.Več, kot si vzamete časa na začetku, boljša je izbira.

Kako pa to delamo v partnerstvu?

Glavna problema sta hrepenenje in osamljenost. Tako si želimo, da smo pripravljeni iti slepo v odnos, spregledati opozorilne znake in pustimo, da čustva vodijo igro.Si predstavljate, da v podjetju rečete. Toliko imamo dela, tako se mudi, da nam je vseeno kdo pride in nam pomaga. In sprejmete prvega, ki pride čez vrata. Deluje ali pa tudi ne. Večinoma ne.Ko začnem delati s stranko, ki želi postaviti nove temelje za novo ali obstoječe partnerstvo, vedno pogledamo najprej kakšna je vizija, za življenje in partnerstvo, kakšna so pričakovanja, katere so tiste vrednote, brez katerih ne želimo imeti odnosa.Pogledamo ali so prave, so mogoče prenizke, smo ranjeni iz preteklih razmerij in smo pripravljeni delati kompromis. Mogoče pričakujemo napačne stvari, mogoče od partnerja pričakujemo nekaj, kar bi si morali dati sami.Ključ ni samo, da vemo kaj hočemo, ampak kdo moramo postati, da lahko spoznamo takšno osebo!Več kot hočemo, več moramo biti pripravljeni dati, več moramo biti pripravljeni postati.Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.

In če partnerja že imate?

Že nekaj časa sta skupaj in ugotovite, da ne ustreza (več) “delovnem mestu” …Obstaja nekaj, kar se imenuje “poklicna prekvalifikacija” ali po domače, najdite si mentorja.Mentor vam pomaga, da uskladita vizijo, vrednote in pričakovanja.Mentor vam pomaga, da lahko obudita svoje partnerstvo in mu dasta novega zagona.In mogoče je danes dan za takšno odločitev!

Vir slike : pexels.com

Ali ti je bil članek v pomoč?

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. - - - - - Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. - Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Numerološka napoved 14. 5. 2021

Numerološka napoved 14. 5. 2021

Numerologija in karma

Numerologija in karma

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem