Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kako najti pravega partnerja?

Spremljaj objave: Miran Peterman
X

Spremljaj objave: Miran Peterman

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Kako naj razložim svojemu partnerju, da nekaj ni v redu, kaj naj naredim, da me bo partner poslušal, kaj naj naredim, da me bo moj partner bolj spoštoval, kako se lahko s partnerjem pogovoriva, dogovoriva, …S partnerji so včasih tudi težave. Pa vendar. Zavedati se moramo nekaj. Bom razložil na primeru športa.Na primer nogomet, tretja liga. Tretja liga, tretje ligaški stadion, plača iz tretje lige, trener in ekipa iz tretje lige, …Ste dobili malo občutka? Lahko igrate v tretji ligi in je ves čas nekaj narobe. Lahko se pritožujete. Ali pa. Začnete investirati vase, delati na sebi, trenirati in se kvalificirate v Prvo ligo. Tam so stvari drugačne, bolj na nivoju.Enako je v partnerstvu. Ko si v tretji ligi, privlačiš tretje ligaške partnerje, tretje ligaške probleme, ukvarjaš se s tretje ligaško komunikacijo, tretje ligaškimi situacijami.Ali pa.Začneš investirati vase, delati na sebi, osebnostno rasti.Nogometašu iz tretje lige je jasno, da ne more do prve brez dobrega trenerja, mentorja, ki ga vodi.Ko pa razmišljamo o partnerstvu, pa mislimo, da bo kar šlo, da bo čas prinesel svoje in bomo enkrat pa naleteli na svojo sorodno dušo. Dejansko vedno naletimo, vendar v ligi, kjer se nahajamo.Bil sem tam, poskušal in sem modroval. Bil sem pameten. Potem pa sem rajši našel mentorja. Nekoč sem bil v zelo težavnih partnerstvih, danes sem v čudovitem odnosu.Želim ti, da se nehaš pritoževati v tretji ligi in se odločiš, da postaneš prva liga. Ko spremeniš vizijo o življenju, pričakovanja o partnerstvu, dvigneš motivacijo in zamenjaš vibracijo, se boš znašel/a v popolnoma drugačni ligi in srečal/a popolnoma drugačne partnerje.Dokler ni rezultata, nečesa ne veš ali pa nekaj delaš narobe, samo da veš.PS. Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.

Vir slike : pexels.com

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. - - - - - Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. - Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem