Išči
Generic filters

Karmična prognoza od 13.12. do 22.12.2020

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Od 13. 12. do 22. 12. je v znamenju volje sprejemanja in učenje o svojih skrajnih mejah.

ZNAČILNOSTI:

Sprejemanje in učenje skrajnih meja, konstruktivna moč in močna volja, plemenitost in požrtvovalnost.

Konflikt lahko nastane med pozitivno, večstransko naravnanostjo predvsem v usklajevanju različnih interesov.

POZITIVNA POLARITETA

Poznate svoje skrajne meje? Zmorete odnehati ali izbrati nov način, še preden bi se fizično, čustveno ali mentalno zlomili?

Ta cikel je naklonjen močnim ljudem, katerih moč je v fizičnem, čustvenem in intelektualnem pomenu izražena brez pretiravanja in realizirana na praktičen, zemeljski način. Prava emocionalna moč se kaže v miroljubnem in srčnem delovanju in nikakor ne v diktaturi ali ustrahovanju.

V tem ciklu ste pripravljeni na velike izzive in prizadevanje za dosego cilja z veliko mero odgovornosti, vzdržljivosti in vztrajnosti. Združite močno voljo z zdravim razumnim delovanjem, entuziazem s srčnimi, plemenitimi nameni in iniciativo s potrpežljivostjo.

Prizadevajte si premakniti breme iz točke A v točko B, za kar se pač počutite dovolj zrele, močne in pripravljene. Imate jasno predstavo o svojih zmogljivostih za stvari, ki jih hočete na novo vpeljati v svoje življenje ali pa izboljšati obstoječe. S produktivno aktivnostjo na praktičen način dosegate cilje, ki imajo za vas trajno vrednost.

Bolj kot uvajanje novosti boste nagnjeni k delovanju na že preizkušen način, po ustaljenih navadah, ki vam prinašajo dobre rezultate. Bolj kot slava in enkratni dosežki so v tem ciklu dobrodošle vse aktivnosti, ki vas vodijo k trajnemu zadovoljstvu.

Med trajne vrednosti štejejo dokončano šolanje, trajni partnerski odnosi, gradnja hiše ali nakup stanovanja in ne nazadnje so tu tudi otroci, konstantna skrb za zdravje s telesno aktivnostjo ipd. Pomembno je videti širšo sliko o našem dolgoročnem življenju.

V ospredju so vse ideje in aktivnosti povezane z dobro načrtovanimi in izvedljivimi dolgoročnimi nameni, ki vključujejo vaše visoke ideale in so usmerjeni v dobrobit vaše družine in vaše širše skupnosti.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK
 • Kakšne cilje ste si zadali ne glede na ovire?
 • Kdo vam je prepustil svoje naloge?
 • Se želite razbremeniti?
 • Ali je cilj že viden, ali ste mogoče že prispeli?
 • Ali klonete pod težo bremena, ki ste si ga naložili?
 • Ali ste resnično predani svojim ciljem?
 • Ali se podcenjujete ali precenjujete?
 • Zakaj ne zaprosite za pomoč ali se kako drugače razbremenite?
 • Ali postaja vaše breme lažje ali težje?
 • Kaj želite dokazati s tem, da se toliko ženete?
 • Ali razmišljate o tem, da bi preprosto vse prepustili drugim?
 • Ali so vaša trenutna dejanja kot odskočna deska za nekaj pomembnega, trajnega?
 • Ali postaja vaše breme lažje ali težje?
KARMIČNA LEKCIJA

VOLJA – SPREJEMANJE IN UČENJE SVOJIH SKRAJNIH MEJA

Kjer je volja, je tudi pot, pravi modri ljudski pregovor. Vam primanjkuje volje? V tem ciklu se pokaže, ali res zmorete nosite bremena obveznosti, ki ste si jih izbrali, ali pa klonete pod težo in pritiski in so morda posledice že očitne na psihičnem, emocionalnem in/ali fizičnem področju. Pomembno je, da resnično poznate sebe, svoje potenciale in zmožnosti, da se ne polenite in da ne pretiravate z obremenitvami.

Mnogi boste želi uspehe za svoje minulo delo na področjih, ki so od vas zahtevala veliko volje, plemenitih dejanj in požrtvovalnosti. V drugi skrajnosti boste nekateri stagnirali ali pa na »prisilnem« bolniškem počitku. Marsikaj (vendar ne vse) se zgodi z razlogom; pomembno je najti pravi razlog zase. 

Z ljubeznijo,
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem