Horoskop

Letni horoskop 2017 Ribi

Letni horoskop 2017 Ribi pravi, da v letu 2017 ni pričakovati kakšnih res velikih in pomembnih sprememb v vašem življenju. Glavnina zadev bo tekla po ustaljenem redu in vas morda celo malce uspavala. Hkrati določene zadeve, kot so vaše finance, uvajanje več reda in discipline ter odnosi s partnerjem, lahko malce razburkajo vaš svet. Zlasti, če ste rojeni od druge polovice znamenja dalje, se lahko pripravite na več dogajanja. A tudi ostalim planeti že trkajo na vrata.

Verjetno najpomembnejši čas za vas se obeta v februarju. Takrat se boste morali intenzivno ukvarjati s seboj in z vsem drugim, kar je po vašem mnenju najbolj pomembno za vas. Najmočnejši vpliv bo sicer prešel relativno hitro, vendar ga boste čutili še nekaj mesecev. Ne zatiskajte si oči. Pomembno je, saj prav to dogajanje in rešitve lahko povzročijo razkol ali pripomorejo k boljšim odnosom.

Ljubezen in partnerstvo

V ljubezni in partnerstvu si lahko obetate kar nekaj zelo lepih obdobij. Če ste še samski in bi radi našli srečo v dvoje, pojdite v družbo in tam poiščite primerno osebo. Zelo ugoden čas za vas bo v januarju, februarju, maju in juniju. V kolikor ste v resni zvezi, ne iščite utehe drugje. S partnerjem morata skupaj reševati in rešiti zadeve. To bo verjetno predstavljalo kar precejšen izziv v februarju in marcu.

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju vas zna potegniti želja za hitrimi in lahkimi zaslužki. Predvsem se uprite kakršni koli možnosti za nepotrebno zapravljanje večjih zneskov za igre na sreče. Za vas je letos prepovedano tudi kakršno koli igranje z investicijami, ki obljubljajo zelo visoke ali zelo hitre donose. Preveč so tvegane in zdaj bi lahko izgubili preveč. Umirite strasti!

Poklic in kariera

Nekaj dodatnih izzivov vas čaka tudi na poslovnem področju. Ne prilizujte se šefu, če ga imate! Če pa vodite svoj mali posel, se sprijaznite z dejstvom, da največji poslovni uspeh dosežejo ljudje, ki vedo kaj počnejo in zelo natančno svoj uspeh načrtujejo. Nato naredijo vse, kar je potrebno, da ga uresničijo. V letu 2017 se morate lekcije naučiti, saj se bo že naslednje leto vpliv umaknil in boste izgubili priložnost, da bi se naučili zelo pomembne veščine.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !