Letni horoskop 2018 Ribi

Letni horoskop 2018 Ribi

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Letni horoskop 2018 ribi napoveduje, da lahko pričakujete prijazno leto, v katerem bodo zadeve lahkotno tekle. Uporabite svoj naravni dar, da si nekaj zaželite in nato uresničite oz. to zaživite. Prepustite se toku dogodkov, ob tem pa ostanite budni oz. pozorni na tisto, kar vam pride nasproti. Mnogo dobrega bi se moralo dogajati, zato se vam to splača. Ob zaključku leta se boste morali veliko več ukvarjati s poslovnimi zadevami. Spremembe, ki jih leto prinaša, so lahko blagodejne za vas. Če ste rojeni v zadnjih dneh znamenja ribi, se boste morali od maja do novembra več posvečati denarju.

Ljubezen in partnerstvo

Na področju ljubezni in partnerstva, ni videti prav posebno močno aktiviranih vplivov. Zdi se, da to področje letos ni najpomembnejše za vas. Pa vendar vas bodo pričakala ugodna obdobja, ki bodo razveselila predvsem samske ribe. Srečo v ljubezni lahko najdete predvsem od maja do julija. Ugodna obdobja pa se raztezajo tudi od februarja do aprila in od septembra dalje. Pomembno je, da poskušate sebe in ljubljeno osebo videti kakršna sta v resnici. To vam bo pomagalo, da boste izbrali nekoga, s komer boste srečni.

Denar in finančne zadeve

Dobro novico za vas imam tudi glede denarja in financ. Morda ste se v preteklosti zalotili pri ugotovitvi, da imate enkrat dovolj denarja, drugič pa je izginil bog ve kam. Počasi se ti neprijetni vplivi selijo drugam in boste glede financ lažje zadihali. Izjema ste, če ste rojeni v zadnjih dneh znamenja. Vam se znajo nepredvidene zadeve pojavljati predvsem do maja in v zadnjih dveh mesecih leta. Sicer pa so na delu najboljši obeti za dodaten zaslužek v marcu in aprilu.

Poklic in kariera

Glavnino leta se vam s poslovnimi in kariernimi zadevami ne bo potrebno ukvarjati več kot običajno. Najkasneje od novembra dalje pa se bo začelo pojavljati vse več priložnosti, ki jih je vredno izkoristiti. Zna se zgoditi, da ne boste imeli dosti časa za premišljevanje in odločitev, zato o tem, kaj bi radi dosegli in kaj vam najbolj ustreza, premišljujte skozi vse leto. Ko boste natančno vedeli, kam bi radi prispeli, se boste lahko odločili v hipu. Težave se lahko pojavijo v poletnih mesecih, zato takrat svoje mnenje raje zadržite zase.

Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem