Maya Cholq’ij / T’zolkin, starodavni kompas in zemljevid, ki Ti kaže Pot do Srca in nazaj Domov

Brezplačni izračun Maya horoskopa
Sveti Maya Tzolkin je ključ Kreatorja, ki odklepa vrata neskončnih dimenzij in kraljestev onkraj naše resničnosti, ter v tebi aktivira DNK, potenciale in notranje moči, da postaneš zavestni kreator tudi Ti in v svojem življenju ustvariš vse tisto, kar želiš in nameravaš.

Tzolkin prikazuje Eno Energijo ali Univerzalno Zavest mnogoterih obrazov in je sestavljen iz 33 kozmičnih energij, 13 števil in 20 znamenj, ki vsakodnevno vplivajo na nas same, naše počutje in delovanje. Če ne vemo, da te energije obstajajo, potem vplivajo na nas na nezavednem nivoju in si z njimi ne moremo veliko pomagati. Ko se začnemo zavedati, da energije so, da obstajajo in da je v vesolju vse prežeto z energijo, takrat se lahko ponovno povežemo in tudi »priklopimo« nazaj na svoj izvorni Vir Univerzalne Ljubezni in Svetlobe.
Vsakih 13 dni se pojavi Tvoje rojstno število in vsakih 20 dni se pojavi Tvoje rojstno znamenje. Kombinacija števila in znamenja Tvojega rojstnega dne se zgodi vsakih 260 dni. Takrat praznuješ svoj 9-mesečni rojstni dan in tako, kot se počutiš na ta dan, tako se ti bo dogajalo naslednjih 260 dni, zato se na svoje male in velike rojstne dni čim bolj veseli 😉 in počni tisto, kar ti srce govori 😉

»Ravno, ko je gosenica mislila, da je konec sveta, se je spremnila v metulja.«
Starodavni pripomoček, ki omogoča vsakemu izmed nas, da najde svoje mesto pod soncem in v svetu, da razume svoje potenciale, izzive, nagnenja, moči in šibkosti, saj nas Tzolkin vodi v bivanje, ki je v harmoniji z našim individualnim življenjskim poslanstvom, da tako lahko dosežemo in uresničimo svoj polni potencial. V tem trenutku to znanje še kako potrebujemo, da se lahko harmonično povežemo z Mati Naravo in s Kozmosom, da najdemo svojo Pot in da uresničimo svoje poslanstvo.

"Verjamem, da nam lahko starodavni Sveti Tzolkin koledar pokaže pot, po kateri mora človeštvo hoditi, z namenom, da bo sposobno zaživeti v harmoniji in preseči nevednost ter ignoranco, v katero je bila moderna kultura, z vsemi njenimi lažnimi vrednotami in zasvojenostmi s fizično resničnostjo, potegnjena. Zato je treba proučiti majevsko filozofijo in poskušati živeti v soglasju z načelom Panche Be, ki pomeni "iskanje korenin resnice", in potem zapečatiti našo zavezo tej poti z majevskimi besedami "In Lak'ech", ki pomeni Jaz sem Ti in Ti si Jaz, ki je pozdrav in izkaz spoštovanja vsakemu in vsemu. Je fraza kozmičnega bratstva in ljubezni, namenjena vsem manifestacijam življenja. Upam, da bo vsak posameznik resnično razumel Tzolkina in da bo njegova energija cenjena z visokim spoštovanjem in uporabljena za dobrobit vseh živih bitij. To je sveto učenje, ki ga je Hunab-ku" posredoval Majem in vsemu človeštvu."

Hunbatz Men

Sveti Tzolkin govori o našem 9-mesečnem popotovanju v maternici kreacije naše matere, ali čas, ko smo dobili to čudovito telo in zavest.  
 
Sveti Maya Cholq'ij / Tzolkin horoskop Ti razkriva, katera starodavna energija Si, kdo in zakaj Si tukaj, kakšno je Tvoje poslanstvo, kateri so Tvoji potenciali in veliki izzivi na poti do celosti.
 
Kvantni fiziki danes potrjujejo, da živimo v svetu energije, da je vse v svojem bistvu sestavljeno iz vibracije in energije, tako mi sami, kot tudi drevesa, živali, hiše, zvezde, itd. Vse to so že nekoč seveda vedeli Starodavni in za današnji čas ohranjali sveti Tzolkin matriko 20 : 13 nespremenjeno, ki opisuje eno energijo mnogoterih obrazov, ter nam razkriva za vsakega posebej, katera energjia je, kot tudi katera energija je prisotna v dnevu ali trenutku. 
 
Če želimo resnično biti »prizemljeni« v tukaj in zdaj, potem je pomembno, da vemo, katera energija je prisotna v dnevu, njene potenciale kot tudi šibkosti, ali sončne in senčne aspekte, saj smo v nasprotnem primeru razpršeni vse naokoli. 
 
Sveti Tzolkin 20 : 13 jasno nakazuje, da je pri našem prebujenju iz začaranega sna leto 2013 ključno, ko bomo začeli tako osebno kot tudi kolektivno prepoznavati energije v in okoli sebe, in ko bomo prepoznali veličastnost svojega telesa in duha. 
 
Že danes lahko slišimo na vsakem koraku, ko nekdo reče, ta je pa res poln pozitivne energije, ali pa ta ima pa veliko negativne energije v sebi, ali pa ta prostor je resnično naelektren s pozitivno energijo, ali v tem prostoru je čutiti negativno energijo. 
 
Sonce in Luna – yin in yang – moški in ženski aspekti –  zato je pomembno, da se povezujemo tako z zavestjo Sonca in Lune, če želimo prebuditi v sebi ženstvene aspekte / Feminine, da ozdravimo sebe in planet Zemlja, ter jih sharmoniziramo s trenutno prevladujočimi moškimi aspekti, ki je povezava s Soncem. 
 
 
Sveti Tzolkin je lunarni koledar in je starodavni ključ za prebujenje naše notranje Boginje ali ženstvenih aspektov, in tisti pripomoček, ki nam omogoča ponovno povezati se z Mati Zemljo, biti v trenutku Zdaj in živeti svoje sanje v resničnost. 
 
Kako prepoznati energijo dneva ali energijo posameznika? 
 
Sveti Tzolkin so Starodavni nekoč uporabljali tako za sledenje dnevnim spremembam energij, kot tudi za napovedovanje, zdravljenje ter aktivacijo multidimenzionalnih potenicalov. 
 
Že nekoč in še danes so mnogi šamani zdravilci prepričani, da če posameznik ni povezan z eno ali več energij, kot jih opisuje sveti Tzolkin, potem pri posamezniku nastopi bolezen. Ravno tako so verjeli, da če posameznik ne pozna svojega svetega imena, potem je izgubljen v etru Kozmosa. In če pogledamo današnjo civilizacijo, potem vsi izgledamo nekako izgubljeno, in menjamo službe, pa družbe in partnerje, ker mislimo, da bo potem to to, … in vendarle spoznamo, da to ni to, da v samem bistvu iščemo sebe in odgovore na vprašanja: »Kdo sem? Od kod prihajam? Kam grem? Kakšno je moje poslanstvo?« Ko najdemo odgovore na ta vprašanja v sebi prebudimo Homo Luminousa – Človek Svetlobe, ki je Novi Človek, ki se pojavi na planetu Zemlja ob koncu Velikega Prehoda 2012 in začetku Nove Resničnosti 2013.
 
20 nagualov in 13 števil, ki so močno povezani z našim telesom, ki je naše galaktično plovilo in sveti tempelj, in kjer prebiva naš Duh, kjer 20 prstov rok in nog predstavlja naše antene za sprejemanje in oddajanje energij, in naših 12 glavnih sklepov + hrbetnica predstavljajo energijske vortekse za sprejemanje in oddajanje energij.
 
Tako smo se začeli v letu 2013 bolje zavedati, kako pomembno je naše fizično telo, nič več in nič manj, kot so to naša čustva ali misli, in nič več in nič manj kot je to naš Duh. 
 
V novi resničnosti je tako pomembno, da redno negujemo svoje telo, svoja čustva, svoje misli in svojega duha. Če negiramo ali ignoriramo en del sebe, potem nismo celostni, in če nismo celostni, nismo prizemljeni, in če nismo prizemljeni, potem nismo realni … začaran krog, in tako danes tisti, ki mislijo, da ukvarjati se svojim duhom in živeti spiritualnost je nekaj novodobnega ali nekaj kar njih ne zanima, saj so oni »kukr« realni in prizemljeni, počasi spoznavajo, da je to nujni in sestavni del življenja samega in brez živeti svojega Duha, je tako, kot da bi lizali sladoled čez steklo.
 
Če ne poznamo svojega telesa, kako deluje na energijsko spiritualnem nivoju, kot tudi na fizičnem ter čustveno mentalnem, potem smo izgubljeni in tavamo sem ter tja. Ob rojstvu nam je bil dan največji zaklad, in to smo mi sami, in naše poslanstvo je odkriti kdo smo in zakaj smo tukaj. Ko spoznamo sami sebe, poznamo ves svet, saj vsi prihajamo iz singularnosti, kamor se tudi zdaj iz dualnosti vračamo nazaj – Domov v Enost.
 
Maginja Blinkita
Brezplačni izračun Maya horoskopa si lahko
izračunaš sam na sledeči povezavi: TUKAJ 

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: