Projekt Nakupujmo skupaj praznuje 4. rojstni dan

foto:Delo

Bi si želeli kupovati skupinsko in ceneje?

Nakupujmo skupaj je projekt, ki spodbuja ugodne nakupe ekoloških ter lokalnih pridelkov, brez posrednikov. Projekt temelji na zaupanju med kmetom in kupcem, ki zaradi medsebojne pomoči lahko gojita pristne odnose do sebe, soljudi, narave, prehrane. Cilj projekta je neposredno povezati kmeta in kupca ter širiti zavest o nacionalni samooskrbi z medsebojnim povezovanjem ter medsebojno pomočjo.

Organizatorji projekta Nakupujmo skupaj se že četrto leto trudimo, da bi čim več ljudem omogočili nakup kakovostnih, okusnih in zdravih lokalnih ter ekoloških pridelkov in izdelkov po ugodnih cenah, ki so pravične do kmetov ter drugih ponudnikov. Za naš četrti rojstni dan smo pripravili poseben dogodek za člane, za vse, ki si želite to postati in vse radovedneže.

Vabimo vas, da se nam pridružite
na zadnjem letošnjem prevzemu naročenih izdelkov
in praznovanju našega 4. rojstnega dne
v sredo, 21. decembra 2016,
med 15. in 18. uro
na lokaciji Stara tržnica Šiška v Ljubljani.

Organizatorji projekta smo za vas, skupaj s ponudniki, pripravili posebno pogostitev, ki jo bo spremljala glasba. Ker smo skupnost ponudnikov, članov in organizatorjev, se nam zdi prav, da za naš skupni rojstni dan pripravimo presenečenje drug za drugega in s tem naredimo nekaj dobrega tudi za koga izven našega kroga. Na dogodku bomo zato tudi dobrodelno naravnani. Vsi obiskovalci ste vabljeni, da donirate živila, ki jih bomo organizatorji, skupaj z donacijo ponudnikov, po koncu dogodka predali pomoči potrebnim družinam iz Zavoda Živim.

Povabite tudi prijatelje, znance in sorodnike, da se skupaj poveselimo in naredimo nekaj dobrega za soljudi. Dobrodošli prav vsi!

Ekipa Nakupujmo skupaj: Andrej, 3xMaja, Marjana, Davorin, Sabina, Simon, Uroš, Tina, Tomaž, Jasna, Erik, Teja, Mojca, Katarina in Tjaša

Dodatne informacije:

E-pošta: nakupujmo.skupaj@gmail.com
GSM: 040 552 836
spletna stran: www.nakupujmoskupaj.si

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here