Resnične zgodbe o angelih: Upanje in navdih v 777 sporočilih

Diana Cooper (zbrala in uredila Elizabeth Ann Morris)

Diana Cooper se je z angeli prvič srečala že dolgo tega, ko se je znašla v težki življenjski situaciji. Od tod torej njeno navdušenje nad nebeškimi bitji, ki nam lahko pomagajo pri vsem, če jih le za to zaprosimo (vendar v našo svobodno voljo in dušne dogovore pred rojstvom ne smejo posegati, pomembno pa je tudi, da je želja v najvišje dobro), naj si bo poiskati parkirno mesto pred veleblagovnico, ko nas že ima, da bi odbrzeli stran ob ostali pločevini, ki se vali tja, ali pa, da nam uspe pravočasno prispeti na pomemben sestanek, od katerega je odvisna naša prihodnost.

Na pot nam 'naključno', oziroma kar 'na ključ' prinašajo osebe, s katerimi se preprosto moramo srečati. Morda bomo ravno po zaslugi angela naleteli na življenjskega sopotnika ali pa na domnevnega sovražnika, ob katerem se bomo izbrusili in se naučili lekcij, ki smo si jih zadali za življenje.

In Diana je sklenila ljudem pomagati stopiti v stik s temi čudežnimi bitji sedme dimenzije, ki samo čakajo na naš klic.

V družbi ravnateljice svoje šole, Elizabeth Ann Morris, ki je 'skočila' v vlogo urednice in zbirateljice, je šla še korak dlje in pripravila zbirko 777 resničnih zgodb o angelih (sedem je srečna številka), ki so ji jih zaupali učitelji na njeni šoli, mlado in staro, moški in ženske vseh starosti, primaknila pa je tudi nekaj dogodkov, ki jih je okusila na lastni koži.

Vam je morda kdaj priskočil na pomoč 'prometni' angel, da ste se izognili prometni nesreči ali pa ubežali hujšim posledicam? Ste sedli v avtomobil, pa vas je tam čakalo belo pero, ko ste ravno razmišljali, ali ravnate prav? Ste morda več let – in že skorajda obupali – prodajali svojo hišo, kupcev od nikoder, ko pa ste na pomoč poklicali angele, se je morda kupec še istega večera, do vas pa ga je usmeril starejši gospod s palico, ki ga niste na svoji ulici videli še nikoli prej?

Ste se kdaj izgubili na poti do parkirišča sredi Italije, kjer nihče ni govoril niti besedice vašega jezika, pa se je kot strela iz jasnega pojavil visok čeden Italijan, ki vam je znal pomagati in vas odpeljati nazaj do avtomobila? Ste morda žalovali za katerim od svojcev in se vam je nenadoma zazdelo, kot da so vas objela angelska krila in vas potolažila, ko morda niste vedeli, ali boste sami z majhnimi otroki in možem, ki ne more delati, uspeli zbrati na kup dovolj denarja za plačilo hipoteke in vseh drugih stroškov, ko ste poklicali angele, pa je denar kar nekako prišel v hišo? Vam je morda v knjigarni na tla padla knjiga o angelih, ki ste jo morali prebrati, ali pa ste prosili angele za znamenje, da so blizu vas, in ste na letalu sedeli poleg gospe, ki je brala knjigo z naslovom Angeli.

Morda ste med vožnjo prižgali radio in je zadonela pesem Robbieja Williamsa o angelih? Ste že opazili, kako se angeli povezujejo z živalmi, kako blizu so jim otroci? Ste si morda belili glavo s tem, kako zaslužiti dovolj za tečaj ali usposabljanje, in še istega dne je zazvonil telefon, če bi lahko za nekoga postorili to in ono, zaslužili pa ste točno toliko, kolikor ste potrebovali? Ste bili popolnoma na tleh in uprli pogled v nebo, kjer se vam je razodela prečudovita dih jemajoča mavrica, ki so vam jo poslali angeli? Se je morda na počitnicah pojavil vedeževalec, ki vam je pomagal preboleti prijateljičino smrt in vam povedal vse, kar ste morali slišati, vendar ga razen vas in vaše družine ni videl nihče drug?

Vas je preplavil zeleni žarek nadangela Rafaela, ko ste potrebovali zdravljenje, ali pa je nadangel Mihael s svojim mečem prerezal vezi, ki vam ne koristijo? Ste morda ponesreči rezervirali dve karti za enosmerno potovanje v isto smer, letalo v nasprotno smer je bilo polno, vi pa ste se preprosto oglasili na okencu za rezervacije in se znašli na želenem letu? Ste se morda bali, da boste sredi zime zdrsnili s poledenele ceste, zato vas je nadangel Mihael spremljal s svojo modro svetlobo, vse dokler niste bili na varnem?

To je le kratek izbor zgodb z vseh vetrov, ki vam bodo morda preprosto vzele sapo, morda boste skomignili z glavo, misleč, da gre gotovo za čudež, marsikdaj pa preprosto pokimali, vedoč, da je življenje z roko v 'krilu' angelskih bitij lahko tako neverjetno preprosto. Za povrh pa je Diana primaknila še uvod v vsako pripoved, nekaj vizualizacij in meditacij za povezovanje z angelskim svetom.

Prepustite se, naj vas, kakor bi si želela Diana, navdihnejo Resnične zgodbe o angelih. Splača se.

O avtorici in urednici:

Diana_Cooper[1]Diana Cooper je terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic.

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetih mojstrov – Diana Cooper School of Angels and Ascension. Letos se je že drugo leto zapored znašla na seznamu 100 duhovno najbolj vplivnih ljudi revije Watkins Mind Body Spirit Magazine (revija upošteva samo osebe, ki so še med nami; Diana se je potemtakem znašla v družbi pomembnih političnih in verskih voditeljev, drugih avtorjev duhovne literature, filmskih ustvarjalcev, vizionarskih umetnikov in oseb, kot sta Dalajlama in Nelson Mandela).

Uradna stran avtorice: www.dianacooper.com

Elizabeth_Ann_Morris[1]  Elizabeth Ann Morris je ravnateljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School), kjer tudi uči. Že dvajset let se ukvarja z osebnim razvojem, usposabljanjem in svetovanjem, ljudem podaja roko, ko samozavestno stopajo po svoji poti in se soočajo z izzivi, ki jih pred njih postavlja življenje. Od leta 2002 naprej vodi najrazličnejše delavnice, programe osebnega in duhovnega razvoja, ki jih je poimenovala Spremeni si življenje (Transform Your Life). Ukvarja se tudi s hipnoterapijo, coaching-om in vpogledi (reading-i). 

Njena spletna stran: www.elizabethannmorris.com

Slika: http://www.elizabethannmorris.com/images/intro_portrait.jpg

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: