Išči
Generic filters
Retrogradni Merkur nam lahko pošteno zagode, a le, ... če mu dovolimo

Retrogradni Merkur nam lahko pošteno zagode, a le, … če mu dovolimo

Spremljaj objave: LidijaRepas
X

Spremljaj objave: LidijaRepas

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Retrogradni Merkur nam lahko pošteno zagode, a le, ... če mu dovolimo 7Retrogradni Merkur nam lahko pošteno zagode, a le, ... če mu dovolimo 7Retrogradni Merkur nam lahko pošteno zagode, a le, ... če mu dovolimo 7

Že nekaj časa se govori o retrogradnem Merkurju in, če si ljubitelj astrologije ali osebne rasti, že verjetno na pamet veš, kaj se lahko v tem času počne in kaj je priporočljivo, da ne. Da pa tudi sama napišem nekaj o retrogradnem Merkurju, me je vzpodbudilo to, da se Merkur nahaja v znamenju Škorpijon in situacija v državi, sredi katere smo.

Pa začnimo …

Retrogradni Merkur in težave, ki nam jih lahko prinese

Pojavijo se lahko težave v komunikaciji, predvsem nerazumevanje in nejasnosti. Zato je priporočljivo, da dvakrat preverite sporočila in prosite za dodatna pojasnila.

Previdni in pozorni bodite tudi v prometu, saj lahko v tem času hitro koga spregledate.

Poskusite se izogniti nakupom nove tehnologije, predvsem avtomobilov, elektronskih naprav ali mobilnih aparatov, če pa že … pa vsaj shranite račun, da ob morebitnih težavah lahko uveljavite garancijo.

V tem času tudi ni dobro sklepati novih pomembnih dogovorov in pogodb.

Bodite potrpežljivi, saj bo vse potekalo počasneje, določene stvari pa se lahko celo zaustavijo.

Ampak … vse, kar se je začelo v preteklosti, se sedaj samo uresničuje, brez zapletov. Zato je dobro preveriti kje ste v zaostanku ali s kakšnimi idejami ste se poigravali že v preteklosti.

Pa tudi nakupu rabljenih stvari je retrograden Merkur precej naklonjen.

Retrogradni Merkur v znamenju Škorpijon ima velik vpliv na naše misli

Ker se retrogradni Merkur nahaja v znamenju Škorpijon smo zelo dovzetni za miselne vplive, predvsem v smeri negative.

In glede na situacijo v državi, sredi katere smo in moči medijev, za katere zelo dobro vemo s kakšnimi novicami nam strežejo, lahko hitro ugotovimo h kakšnemu razmišljanju se nagibamo.

Zato se v tem obdobju marsikdo med nami sooča s strahovi, z mračnimi mislimi, nezaupanjem in občutkom nemoči. Ker pa je leto 2020 tudi leto izredno močne manifestacije, nas uči to, da bolj kot se upiramo temu kar si ne želimo, to pravzaprav dobimo.

Zato namen tega mojega zapisa je, da te vzpodbudim, da ne glede na situacijo v kateri se trenutno nahajaš in se ti morda sedanjost zdi temačna, pričneš razmišljati v pozitivni smeri in iščeš rešitve. Bolj kot boš dvigoval svojo vibracijo, pozitivno razmišljal in iskal rešitve, lažje in hitreje boš lahko šel čez proces transformacije letošnjega leta in postal zmagovalec te krize.

Dvigni vibracijo in prebudi zavedanje svoje prave moči z močjo cvetnih esenc

Cvetne esence delujejo na našo energijsko polje in nam pomagajo, da se osvobodimo starih mentalnih vzorcev in čustev, ki nam ne služijo več. So transformacijsko orodje s pomočjo katerih lahko ozavestimo, kje smo in kaj moramo storiti v dani situaciji, da skozi odkrivanje lastne moči ustvarimo konkretne in trajne spremembe.

Izbor cvetnih esenc, ki nas lahko v trenutni situaciji najbolj podprejo

  • Krinkar

Cvetna esenca Krinkar nam pomaga predelati naše strahove, da se lahko mirno soočimo z življenjskimi izzivi. Pomaga nam razumeti, da nas nihče ne bo odrešil tega, kar moramo narediti in nas podpre pri tem, da to lahko naredimo. Podpira nas tudi na poti razvijanja poguma in zaupanja ter prinaša razumevanje, da nas v resnici nič ne ogroža, razen naš strah.

  • Encijan

Cvetna esenca Encijan nam pomaga kadar so naše misli pesimistične. V vsaki situaciji vidimo le najslabše možnosti in ker smo negativno nastrojeni, to privlačimo in dostikrat tudi prikličemo. Cvetna esenca prinaša v našo zavest naše negativne misli, da jih prepoznamo in nas podpre pri razvijanju življenjskega optimizma. Pomaga nam pri razvijanju zaupanja, da se bo vse uredilo ter prinaša razumevanje, da imajo tudi težave v našem življenju globlji smisel.

  • Gaber

Cvetna esenca Gaber prinaša v naše življenje svežino, da tudi v času karantene in omejitvah gibanja, naše življenje ne postane prevelika rutina, vsakodnevna opravila pa utirjena in nezanimiva. Pomaga nam prepoznati kdaj je preveč gledanja televizije, dela na računalniku, branja … in nam prinaša v zavest kako je lahko naš vsak dan, nov življenjski polet.

  • Vrba

Če se počutimo kot žrtev, se pritožujemo ˝ni pravično˝ in zagrenjeno ugotavljamo, da gre drugim bolje od nas, nam cvetna esenca Vrba pomaga, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje. Pomaga nam razumeti, da imamo pri vsem, kar nas v življenju doleti, vendarle tudi svoj delež. Z njeno močjo smo sposobni prepoznati, kje so izvodi naše moči in kako lahko svoje življenje usmerjamo sami. Podpre nas, da sprejmemo težke izkušnje brez jeze, zamere in zagrenjenosti ter se iz njih učimo.

  • Bukev

Tako kot razmišljamo in čutimo mi, tako bi morali čutiti in razmišljati vsi drugi. Nošenje oziroma nenošenje maske v tem času je en lep primer negativnega stanja cvetne esence Bukev. Ni ˝ovca˝ tisti, ki nosi masko in niti ˝črna ovca˝ tisti, ki je ne. Zato nam v takšnih primerih Bukev pomaga razumeti, da vsak išče svojo lastno pot, pa čeprav se nam zdi, ˝le kako lahko?˝. Ni resnica le ena, zato nas podpre pri sprejemanju drugačnosti in, da zmoremo postati bolj sočutni in sposobni vživeti se v druge.

  • Oreh

Trenutno so energije na razpotju, ko določene situacije prehajajo iz starega na novo in to lahko občutimo vsi. Cvetna esenca Oreh nam pri tem daje stanovitnost in trdnost, da ostanemo pri svojih odločitvah. Varuje nas pred zunanjimi vplivi, da ostajamo zvesti samemu sebi in se ne pustimo zmesti pomislekom in pregovarjanju drugih. Podpre nas pri spremembah, da smo se sposobni osvoboditi navezanosti, ki nas zadržuje v starih, preživetih in nekonstruktivnih situacijah.

Tako.

Upam, da sem te vzpodbudila vsaj toliko, da se zaveš, kakšno moč imajo tvoje misli in se začneš zavedati, da si sam kreator svojega življenja. Saj veš, tvoje misli podkrepljene s čustvi, ustvarjajo realnost v kateri si in če nisi zadovoljen s svojim življenjem, veš kje moraš začeti … Naj ti jo Merkur ne zagode.

Lidija

  • Članki
Sem astrologinja Lidija. Pred osmimi leti sem stopila na svojo življenjsko pot in začela skozi življenjske izkušnje odkrivati zakone narave s pomočjo magije. Svoje znanje astrologije sem tako združila z močjo magije po vodstvom mentorice parapsihologinje Suzane Antolin Glavan.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: LidijaRepas
X

Spremljaj objave: LidijaRepas

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem