Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sončev mrk v juliju 2019

Buddy_Nath / Pixabay
Oglas

V poletnem času se bosta zgodila Sončev in Lunin mrk. Prvi, Sončev mrk boste najmočneje občutili 2.7., Lunin mrk pa 16.7.2019. To sta dneva mrka, neprimerna za kakršne koli pomembne aktivnosti. Njun vpliv lahko čutite celo več dni prej in kasneje.Letos se zgodi kar pet mrkov, od tega trije Sončevi in dva Lunina mrka. Prva dva ste že preživeli in zdaj sledijo še trije. Z različnimi postavitvami v zodiaku, bodo marsikomu prinesli precej razburkano dogajanje. Morda tudi vam.Zabeležite si stopinje mrkov:

  • Sončev mrk na 15° kozoroga
  • Lunin mrk na 0° leva in 0° vodnarja
  • Sončev mrk na 10° raka
  • Lunin mrk na 24° raka in 24° kozoroga
  • Sončev mrk na 4° kozoroga
To so stopinje letošnjih mrkov. V kolikor imate katerega koli od planetov iz rojstnega horoskopa ali prognoze postavljenega na teh ali blizu teh stopinj, boste vpliv mrkov čutili močneje kot ostali ljudje.

Sončev mrk – splošni vpliv

Pri opisu in uporabi Sončevega mrka, bom ostala pri pomenih, ki jih uporabljamo v astrologiji. Na hitro povedano, se Sončev mrk zgodi, ko se Luna in Sonce nahajata v konjunkciji in v bližini Luninih vozlov.Čas pred mrkom, v času trajanja mrka in po njem, je za ogromno ljudi izjemno naporen. Ljudje, ki jih »mrk zadane«, postanejo zelo občutljivi. Tudi tisti, ki po naravi sicer niso občutljivi na lunine mene (na polno luno, prazno luno ali lunina krajca).Za človeka je vedno, v tem času pa še posebno izjemno pomembno dovolj kvalitetnega spanca. V času mrkov, ljudje pogosto tožijo, da so neprespani. Čez dan se hitreje utrudijo in na videz brez razloga postanejo razdražljivi. Posledice pa… saj sami veste!V kolikor vas bodo mrki obšli, bodite pozorni na druge v svojem okolju, ki vpliv močno čutijo. Premagajte morebitno nepotrebno kritiko in jih ne dražite. Poskušajte sprejeti njihovo počutje, čeprav morda težko razumete, kaj se godi z njimi.
Mogoče te zanima  Prebujeni se sprašujete o svojem izvoru

Sončev mrk v Luninem znamenju

Sončev mrk se v juliju zgodi na 10° astrološkega znamenja rak. Takrat, kot je značilno za Sončev mrk, bosta v konjunkciji na tej stopinji oba, Sonce in Luna. V bližini se nahaja Severni Lunin vozel, ki vleče k osredotočenosti na notranji, čustven svet.Sončev mrk v juliju 2019 1Luna je tokrat močna, saj je postavljena v znamenju svojega doma.S tem vam prinaša notranjo moč in upanje na razrešitev zadev, ki že nekaj časa veljajo za kamen spotike.Kljub povedanemu, v času mrka nikar ne polagajte pretiranega oz. slepega upanja v njene roke, saj mrk pogosto nekaj odnese, preden se pojavi izboljšanje situacije. Kadar pa odnaša, boli, celo zelo boli.Drugih tesnih aspektov z Luno in Soncem v horoskopu mrka ni, kar nakazuje na potrebo osredotočiti se nase in tiste zadeve, ki so vam blizu. Poraja se močna psihološka obremenitev, ki vam lahko ponudi odgovore, kaj je tako zelo pomembno za vas, da z odločitvijo ali spremembo ni vredno več odlašati.Merkur se druži z Marsom in je v kvadratu z Uranom. Čas je “odličen” za prepire, zato boste morali imeti trdo kožo, da se jim izognete. V tem času lahko prejmete tudi prebliske, ki pa jih upoštevajte samo, če si že nekaj časa nekaj želite povedati, pa do sedaj niste zmogli iskrenosti ali moči. Njuna energija je uporniška, naporna in praviloma nepremišljena.Izogibajte se nenadnih izbruhov pri pogovoru, nepremišljenega trošenja in neprevidnosti v prometu. Sam mrk ustvarja v človeku veliko nemira, Merkur in Uran pa ga v kvadratu podpihujeta na deseto potenco.

Sončev mrk bo vplival na družinske odnose in zasebnost

Sončev mrk prinaša dogajanje na področju psihološke občutljivosti, družinskega in zasebnega življenja. Predvsem boste to silno energijo občutili, če doma niste zadovoljni ali se vam dozdeva, da nimate dovolj svobode za odločanje.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved 7. 7. 2021: Portal 77, portal modrosti, učenja in znanja
Najmočneje bodo Sončev mrk čutili raki. Takoj za njimi po moči še kozorogi. Še posebno bodo občutljivi rojeni na sredini obeh znamenj. Pri obeh znamenjih obstaja nekaj, kar je preživeto in je potrebno izpustiti iz življenja ali vsaj nekoliko popraviti zadeve.Ni nujno, da se boste prepirali in loputali z vrati. Morda se boste vi lahko lotili le pospravljanja ali prenove doma. Če imate namen karkoli prenoviti, je lahko to zelo dober čas, da se lotite urejanja bivalnega okolja.Pod precejšnjim stresom se bodo znašli ovni in tehtnice, še zlasti rojeni v sredini obeh znamenj. Če vas “zadane” ta mrk, se ne odločajte na vrat na nos, pač pa poiščite pomoč oz. se pogovorite z nekom, ki čustveno ni vpleten v situacijo.Zelo dobro podporo si od tega mrka lahko obetajo biki, device, škorpijoni in ribe. Še posebno, če ste rojeni v sredini teh znamenj, se ozrite za priložnostmi, ki jih ta mrk skoraj zagotovo prinaša v vaše življenje. Izkoristite jih!Na vsa ostala znamenja bo imel ta Sončev mrk nekako nevtralen vpliv. Izjemoma ga boste močneje čutili, če ste rojeni v sredini katerega koli znamenja.Ne pozabite! Ker je poleg Sonca v vašem horoskopu še 9 planetov, lahko mrk vzpodbudi katerega koli od njih.

Sončev mrk je lahko vaš zaveznik ali sovražnik

Sončev mrk se zgodi, če vam je prav ali ne. Področje, ki ga osvetli, bo občutljivo, četudi znate vso astrologijo tega sveta. Samo zato, ker ga razumete in ga znate pojasniti oz. razložiti njegov vpliv, ga ne morete preprečiti. Lahko pa storite nekaj drugega.Bolje, kot mrke poznate, lažje se boste umirili in sprejeli situacijo, kakršna koli že je. V kolikor je smiselno ustvarjati spremembe, jih boste lahko do določene mere sami uvajali. Pravi blagoslov pa je razumeti, sprejeti in se kdaj nasmehniti tudi sebi ali drugemu, ki ga “trka Luna”.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem