Išči
Generic filters
Previous
Next

Telo – Okno priložnosti

Oglas

Pot samo-uresničitve ni niti religija niti znanost kot taka, je umetnost življenja, ki se napaja iz neposrednega doživljanja. Druge oblike znanosti se ukvarjajo s stanjem kvantov in z orbitami Plejad, a znanost neposredne izkušnje (šamanstvo) neguje umetnost bivanja raje, kot tak ali drugačen miselni poizkus dognati in razložiti življenje.

Edini laboratorij je naše telo, njegov pripadajoč čuteče-zaznavno-zavedni mehanizem ter naša čudežna in čudovita vtkanost v čas in prostor. Dano nam je nekaj deset let in toliko in toliko kilogramov teže, da si pridemo na jasno in naredimo, kar hočemo. In vedno naredimo to, kar hočemo in imamo to, kar smo hoteli…, svobodni smo! Če se potem izkaže, da to ni to, kar smo hoteli, odgovorno poberimo sadeže zmot, brez sodbe prerastimo doživeto izkušnjo in se odprimo novitetam, ki jih preobraženi privabljamo. Ni druge poti do preobrazbe kot je uvid v stanje stvari.

Pot entropije, pot propada, pot okrivljanja in neodgovornosti, pot nezadovoljstva in samo-zatajitve… je vedno tu. Lahko se vržem v reko posledic in skomignem z rameni neodgovorna za to, kar sem, a resnična igra terja višje stave, pri kateri je življenje priložnost in valuta… in nikakor kulturna določenost, v katero sem brezmočno rojena. Moje telo ni stvar…, niti ni proces, ki danes velja za napredno zamisel…, temveč je okno priložnosti, ki se odpira v neskončno. Priložnost pomeni ne-uveljavljanje samega sebe…, je dopustitev novega…, je vstop v neznano. Priložnost je nekaj, čemur se odprem… nekaj, kar zasežem. Ne pritiska name, ne ponuja se mi… le tu je, če jo hočem zagrabiti.

Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega

Sledi:

Izbira ljubezni – Razjasnitev pojmov

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Marjeta Šumrada: Soustanoviteljica in idejni vodja Gozdne šole Hosta, ki povezuje in navdihuje ljubimce življenja..'Spoznala sem, da je gozd in tiha neokrnjena narava, v kateri se znamo zadrževati v tišini in samoti, največje darilo, ki si ga lahko damo. Skozi odmik in tišino lahko dostopamo do ne-slutenih sposobnosti,. Vodim daljše gozdne odmike za otroke, mlade in odrasle, na katerih s telesom začutimo veličino življenja in naše vpetosti vanj. Navdihe in uvide gozdnih odmikov delim tudi na celoletnih izobraževanjih, gozdnih delavnicah, ognjenih večerih, treningih, vadbah in pisanjih.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem