Zvezdna semena – Starseeds

Vse o tistih ljudeh, ki izhajajo iz zvezd: Zvezdna semena – Starseeds
Kaj so zvezdna semena – Starseeds?

Starseeds so posamezniki, ko občutijo navdih in pripadnost potem, ko spoznajo,da so prav oni prišli iz drugih svetov.

Na planetu Zemlja doživljajo – izkušajo samoto in izoliranost, ki je človeško čustvo, prav tako pa imajo občutek da so tujci na tem planetu. Naše obnašanje, naše motive in našo družbo smatrajo nelogično in nerazumljivo.

Starseeds v glavnem zavračajo, da bi postali vključeni v družbene institucije, npr. politične, ekonomske in zdravstvene ustanove. Pravzaprav že kot zelo majhni razumejo vse, kar je “skrito” in umazano z nerazložljivo jasnostjo.

Definicija:

“Starseeds” se opisuje kot evoluirano bitje iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, čigar specifična – posebna misija je, da pomaga Planetu Zemlja, da pride v Zlato dobo v premiku tisočletja.

Starseeds se inkarnirajo – rojevajo pod istimi pogoji nemoči in totalne pozabe – brez spomina o njihovi identiteti, poreklu in namenu kot vsi Zemljani. Vendar v genih Starseeds-ev je vpisan poziv k bujenju “wake up call” napravljen, da se aktivira v za to določenem življenjskem trenutku. Poziv za bujenje je lahko nežen in postopen, ali pa zelo dramatičen in hiter.

V obeh primerih je spomin zadržan na različnih nivojih, tako da omogoča starseeds-em da zavestno sprejmejo svojo misijo. Njihova povezanost z višjim JAZ se krepi z dopuščanjem, da so vodeni intuitivno.

Mnogi starseeds imajo zelo pogosto izkušnjo “izgube duševne teže”. Starseeds lahko v nekaj letih odvržejo omejeno obnašanje in strahove. Zemljani bi potrebovali celo večnost, da to dosežejo. To je zato, ker so starseeds, samo s tem, da so bili prej na drugih planetih z drugačnimi misijami, povsem seznanjeni s proceduro in tehniko dvigovanja zavesti na višji nivo.

Koncepti vesoljskih ladij, intergalaktična potovanja, razni fenomeni prerokovanj in druge oblike življenja v drugih galaksijah so, normalno, za njih povsem logične.

Prepoznate mogoče koga, ki odgovarja zgoraj navedenemu opisu? Razmislite! Oni so v resnici med nami.

Avtor: Margarita 
www.vindol.org

foto: chakracenter.org

O Zavod Vindol

Naš osnovni cilj je “Center planetarne sinergije” - različno misleče povezati med seboj in skupaj ustvarjati več in boljše. Z lastnim zgledom pokazati in dokazati, da je to možno.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: