Zvezdne esence cvetlic – Andske esence orhidej

foto:hdwallpapers.cat

Evolucionarna Vibracijska Domača Lekarna 21.stoletja

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente.

Ta blagodejna zdravilna in transformacijska domača lekarna, narejena v sodelovanju z Naravo, dela s tvojimi prirojenimi zdravilnimi procesi in je varna za vsakogar, vključujoč otroke, živali in rastline. Z več kot 250-timi posameznimi esencami na izbiro, veliko zdraviteljev in praktikantov zdravega načina življenja uporablja Zvezdne Cvetlične Esence kot dodatek pri njihovih zdraviteljskih tehnikah.

Visoko v Vilcabamba gorah in okoli Machu Picchu, Peru, raste mnogo vrst orhidej, ki imajo znotraj svoje matrike sposobnost vplivati na dvig kolektivne zavesti. Orhideje imajo najbolj razvit DNK v rastlinskem svetu in so tu z namenom podpreti nas pri premiku iz nizkih frekvenc stare resničnosti v visoke frekvence nove resničnosti in starodavne modrosti.

Zdravljenje s cvetlicami sega daleč nazaj v starodavne čase Lemurije in je medicina 21. stoletja in prihodnosti.

Zdravljenje s cvetlicami in kristali so poznali že v pradavnih časih Lemurije, pa kasneje v Egiptu in na Kitajskem, kot tudi so uporabljali cvetlice za zdravljenje že starodavni Laika, Inka, Maya, Cherokee in druga domorodna ljudstva. Potem je znanje in modrost o cvetličnih esencah počasi tonilo v pozabo, vse do leta 1930, ko je dr. Edward Bach ponovno prinesel to starodavno modrost v ospredje in prebudil zanimanje v mnogih, tako močno, da mnogi danes po celem svetu uporabljamo Bachove cvetlične esence za naslavljanje različnih emocionalnih stanj, ki lahko povzročajo bolezenska stanja na fizičnem nivoju, z namenom, da se vzpostavi vnovična harmonija telesa, uma, duše in duha.

Cvetlične esence sö doživele ponovni preporod v letu 1980, ko je Star Riparetti, “mama” Star Essence popeljala vse skupaj na višji evolucijski nivo in ustvarila andske esence orhidej, in so zdaj po novem na voljo tudi pri nas v Sloveniji.

Vsaka esenca ima svojo lastno zgodbo, kako je bila ustvarjena in katera energija je bila prisotna ob tem dogodku. Seveda je priporočljivo iti onkraj vseh napisanih besed in slediti svoji lastni intuiciji in namigom, ki jih prejmeš, vključujoč z njihovimi imeni, da bi se še bolje poglobil.

Rastejo divje in svobodno v laboratoriju Narave, v andskem visokogorju, kjer sta zrak in voda čista, in kjer so dobro adaptirane ter zelo srečne v svojem okolju. Rastejo na energijskih linijah na svetem mestu Machu Picchu, zato imajo močno energijsko polje. Tukaj je seveda povezava med učinkovitostjo cvetov in lokacijo, kjer je bila esenca narejena, kot tudi čas, ko je bila narejena, kdo jo je naredil in njegovo trenutno stanje.

Eden izmed glavnih namenov esenc andskih orhidej je, da nas podpirajo v uravnotežanju naših energij, ko gremo skozi premike v razširjeno zavest.

Andske esence orhidej odprejo in razširijo tvoje srce, dovoljujoč, da ljubiš še bolj. To je eden od razlogov, da cvetlične esence delujejo tako učinkovito. Ljubezen je magnet, ki pritegne stvari k sebi. Je sila, ki drži zvezde na njihovi poti.

Več o posameznih andskih esencah lahko prebereš na sledeči povezavi: TUKAJ

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: