Horoskop

Letni horoskop 2017 Rak

Letni horoskop 2017 Rak vam sporoča, da bo leto 2017 z najlepšimi darovi za vas postreglo že v začetku in ob koncu leta. Vmes vam lahko pripravi kakšno tegobico, ki jo bodo zakuhali vaši družinski člani ali pa morda celo partner. Če ste rojeni v sredini ali v zadnji dekadi znamenja, ne podcenjujte možnosti, da morate nekaj spremeniti pri sebi ali na poklicnem področju. V kolikor se pojavijo zahteve po spremembah, se nikar ne upirajte, ker boste svoje dosegli le tako, da upoštevate nekoga, ki bi mu morda najraje »zavili vrat«.

Tisto, kar povzroča odpor do spremembe v vas, se bo zgodilo, pa če želite ali ne. Poskrbite le, da boste aktivno sodelovali. Le tako boste dobili zadostno moč in podporo, da se zadeve zgodijo čim bolj v skladu s tem, kar lahko sprejmete. Ko boste sčasoma pogledali na zadevo, se vam lahko zazdi celo, da je bilo dobro, da se je zgodilo.

Ljubezen in partnerstvo

V ljubezni in partnerstvu vam občasno leto lahko nekoliko zagode, a morebitna nesoglasja sprejmite z nasmeškom. Januarja imate lepe možnosti za srečo. Še preden se bo leto zaključilo, vam bo ponudilo toliko lepega, kot že dolgo niste doživeli. Možnosti za nov, lep odnos ali poglabljanje obstoječega boste dobili zvrhan koš še v juniju, avgustu pa vse do zaključka leta.

Denar in finančne zadeve

Z denarjem se boste dosti ukvarjali, saj vas po praznikih že v februarju in nato v avgustu čaka prava streznitev. Če horoskop berete ob zaključku preteklega leta, si naredite uslugo in malce zmanjšajte proračun za novoletna darila. Zlasti v februarju nikakor ne najemajte posojil oz. se ne zadolžujte, ker boste denar težko vračali. Dobre možnosti za dodaten zaslužek in varčevanje pa imate od junija pa vse do konca leta.

Poklic in kariera

Na poslovnem področju se lahko začnejo porajati spremembe, ki si jih ne želite. Mogoče niti niso tako neprijetne kot si predstavljate. A, če se bo začel v vas porajati nemir, boste to svojo napetost prenašali na vse okoli sebe. V kolikor vam bo »šel šef na živce«, mu tega nikar ne pokažite, ker si vas bo privoščil tam, kjer vas najbolj boli. Pojesti boste morali svoj ponos.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !