Horoskop

Letni horoskop 2017 Strelec

Letni horoskop 2017 strelec pravi, da vam bo leto 2017 postreglo z unikatno mešanico priložnosti in omejitev. Na največja nihanja se pripravite predvsem, če ste rojeni od sredine do konca znamenja. Že nekaj časa lahko čutite, da se ne morete povsem premakniti in vam manjka tistega, za vas tako značilnega naravnega optimizma. Dobra novica je, da bo pritisk v zadnjih dneh leta nekoliko popustil in boste spet postali »tisti pravi«.

Ljudje smo družabna bitja. Z življenjem v družbi se srečujemo z določenimi pravili, zakoni in moralnimi vrednotami, ki nam niso vedno po volji. Če ste kakorkoli poskušali narediti karkoli, kar ni v skladu z njimi, boste v letu 2017 morali plačati ceno. V kolikor ste ostali pošteni do sebe tudi v težkih trenutkih, si lahko obetate, da boste ponovno lahko zaživeli v skladu s svojimi vrednotami.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo v tem letu ni najpomembnejša tema, a vam bo leto postreglo z nekaj zanimivimi obdobji, v katerih lahko najdete srečo tudi na tem področju. V kolikor ste rojeni v zadnji dekadi (tretjini) znamenja, vas bo vleklo v avanture. Če iščete dolgotrajno srečo, se jim izognite in malo počakajte na lepša obdobja. Sicer pa se bodo bolj pogoste priložnosti za srečo v dvoje pojavljale v februarju, v maju ter v zadnjih dveh mesecih leta.

Denar in finančne zadeve

Lahko se vam zazdi, da nimate prave sreče s financami. Zneski na bančnem računu ali vaše investicije lahko že nekaj let doživljajo pravo nihanje. Zgodba še vedno ni zaključena, zato dobro premislite, preden se odločite za kakršno koli igranje z denarjem. Še nekaj let se boste morali učiti smotrnega ravnanja z denarjem in varčevanja za leta pred vami. Lekcija bo boleča, a zelo koristna. Vzljubili jo boste.

Poklic in kariera

Poslovno področje letos ni prav zelo pomembno za vas. Vsaj kaj bistveno novega ni pričakovati. Izjemoma se lahko pojavi zelo močna želja po odhodu v tujino ali kariera, projekt, povezan s tujci. Zlasti v februarju in avgustu bo ta vpliv zelo močan. Izid pa je za vas lahko zelo ugoden, če boste le lahko ocenili, da gre za dolgoročno sodelovanje. Nikar pa ne popuščajte le trenutnim željam po spremembi.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !