Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Letni horoskop 2018 Kozorog

Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Letni horoskop 2018 kozorog kaže, da je pred vami zelo pomembno leto za vas. Pravzaprav lahko govorim o nekaj zelo pomembnih let, ki bi si jih morali zapomniti tudi v prihodnosti. Vaša glavna naloga je spreminjati sebe do tiste mere, ko boste p(o)stali oseba, vredna rezultatov in izpolnjenih ciljev, ki ste si jih zastavili. To pa od vas zahteva spremembo sebe. Govorim o osebnostni preobrazbi, ki se razteza na mnoga življenjska področja. Le-ta se od vas zahteva že desetletje, a bo v letošnjem letu prav posebno pomembna za vas. Vse skupaj bo teklo v vašem ritmu: počasi, po korakih in vse do točke vzdržnega. Dobra novica za vas je, da bo vse skupaj začelo prinašati tudi tisto, za kar si prizadevate. Predvsem uresničene želje.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezensko in partnersko področje za vas ne bo najpomembnejše. Če ste rojeni v začetku kozoroga, se boste sicer morali ukvarjati tudi s partnerstvom. Zadeve, ki ne tečejo kot si želite, je potrebno povleči na plan in se o njih pogovoriti. Pozorni bodite, da se boste s partnerjem dobro pogovorila in oba sprejela pomembne odločitve. Vleklo vas bo tudi v novo ljubezen. Če ste rojeni v prvih dneh kozoroga, je precej verjetno, da boste spoznali nekoga, ki si želi flirta in zanimivih izkušenj. Najboljši čas za ljubezen pa se pripravlja v aprilu in maju, nato še od februarja do marca ter od avgusta dalje.

Denar in finančne zadeve

Pri denarju in financah ni pričakovati večjih sprememb. Verjamem pa, da lahko najdete še nekaj načinov, kako privarčevati nekaj denarja pri stroških, ki jih predrago plačujete iz meseca v mesec. Tu lahko poiščete dodatne prihranke in denar shranite za prihodnost. Počasi se bo nabralo dovolj za uresničitev kakšne posebne želje, ki si je v preteklosti niste mogli ali niste želeli privoščiti. Malce več priložnosti kot običajno, se obeta v januarju in februarju. Takrat preverite možnosti za napredovanje ali za dodatno plačilo za vaše delo.

Poklic in kariera

Največje spremembe, ki se v letošnjem letu dogajajo, bodo povezane z vami in vašo osebnostjo. Osebna rast postaja vse pomembnejša za vas. Od tega, kakšni so vaši cilji in kako visoke so vaše ambicije, je odvisno, kako pomembna bo za vas kariera. Največje spremembe na poslovnem in kariernem področju si tako lahko obetate, če se boste zelo spremenili sami. V bistvu se vam to splača. Vaš vladar Saturn bo zdaj poskrbel, da se skozi premagane ovire vse tisto, kar boste premagali, spreminja iz ovir v priložnosti za vas.Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 10. 5. 2021

Numerološka napoved 10. 5. 2021

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Maj: Venera v biku z Rahujem - Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja - djotish

Maj: Venera v biku z Rahujem – Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja – djotish

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem