Išči
Generic filters
foto:hogbod.deviantart.com

Letni horoskop 2018 Vodnar

Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Letni horoskop 2018 vodnar napoveduje, da vam je leto pred vami pisano na kožo. Prejeli boste vrsto možnosti, da boste uživali kot že dolgo ne. Najbolj zanimivi meseci pa so januar, februar, julij in avgust, ko se vam obeta polno preobratov in možnosti za osebnostno rast. Porajale se bodo priložnosti, da srečate zanimive ljudi in dobite odlične zamisli za nadaljevanje svojega življenja po vaši meri. Svoboda vam ogromno pomeni in s tem, ko se boste ukvarjali s seboj, boste našli mnoge zamisli, kako je pridobiti še več kot v preteklosti. Takega, kar vam bo všeč in se boste s tem z veseljem ukvarjali tudi v prihodnje.

Ljubezen in partnerstvo

Na ljubezenskem in partnerskem področju si lahko obetate nekaj preobratov. Še zlasti v prvih dveh mesecih leta in poleti. Če ste nezadovoljni v obstoječem partnerstvu, vas lahko premami premišljevanje o ločitvi ali v flirt z neko zanimivo osebo. Komunikacija in gibanje med zanimivimi ljudmi, bo pomembnejša od ljubezni. Ob tem pestrem dogajanju, pa lahko preskoči tudi kakšna iskrica, četudi ljubezni ne boste iskali. Pa vendarle si lahko obetate najugodnejši čas zanjo od januarja do marca ter od avgusta do septembra.

Denar in finančne zadeve

Večino leta vam glede denarja ne bo potrebno skrbeti, razen, če ste rojeni v sredini vodnarja. Vi se morate naučiti premišljenega ravnanja z denarjem, saj v nasprotnem lahko dobi noge in odide bog ve kam. Znate namreč precej razmetavati z njim ali vas lahko potegne v nenačrtovano razdajanje, ki vam kasneje prinaša slabo voljo ali finančne skrbi. Čeprav denar za večino vodnarjev letos ni najpomembnejše področje, je vredno upoštevati napotke iz tega horoskopa, ker boste lažje dihali skozi vse leto. Konec koncev je denar tisto sredstvo, ki vam omogoča svobodo, da počnete, kar si želite, zato ga je vredno vsaj nekaj malega prihraniti.

Poklic in kariera

Za rojene v drugi polovici vodnarja se obeta nekaj zelo dobrih priložnosti pri poslovnih in kariernih zadevah. Vam se splača več časa in energije posvetiti temu področju, saj lahko popolnoma na novo zaživite, ko se postavite na noge. Svetujem vam, da si zastavite višje cilje kot običajno. Naj bodo uresničljivi in dosegljivi, pa vendar dovolj visoki, da se boste morali malce potruditi, da jih dosežete. Čas je resnično ugoden za vas. Ugodni učinki pa se lahko kažejo tudi na vaši samozavesti in občutku, da ste začeli uresničevati svoje poslanstvo na nov način.Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem