Išči
Generic filters
foto:Evgeny Kuklev/iStock

Letni horoskop 2018 Škorpijon

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Letni horoskop 2018 škorpijon vas v letošnjem letu postavlja pod soje žarometov zodiaka. Že od konca lanskega leta lahko čutite blagodejen Jupitrov vpliv. Vašemu znamenju prinaša odlične priložnosti in možnosti za obilje. Srečo lahko občutite tako na finančnem področju kot na mnogih drugih življenjskih področjih, ki so pomembna za vas. Edina slabost te postavitve je v tem, da lahko pridobite dodaten kilogram ali več. To vas bo motilo le, če ste zelo občutljivi na svoj videz. V nasprotnem pa boste uživali v svoji novi podobi in možnostih, ki se vam ponujajo na splošno.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo sta pomemben del vašega življenja. Še zlasti takrat, ko spoznate nekoga, ki vam vrača strasti, čustva in topel objem. Priložnosti, da najdete ljubezen, imate. Bi vas pa rada opozorila, da morate pred tem izpustiti nekoga iz svojega objema ali iz svojih misli. Ko boste k sebi pritegnili novo osebo, prejšnjega partnerja ali ljubimca nikar ne idealizirajte in ne omenjajte več. Razčistite s seboj, nato uživajte v odkrivanju novih dimenzij ljubezni na novo. Najbolj srečni v ljubezni boste v februarju in marcu ter od druge polovice septembra dalje. Težave pa lahko pričakujete od maja do novembra. Še zlasti, če ste rojeni v začetku znamenja.

Denar in finančne zadeve

Gospa Sreča vas letos spremlja na mnogih področjih. Eno izmed najbolj očitnih je sreča na finančnem področju. Seveda se nič ne bo zgodilo, če boste sedeli v kotu in razmišljali, kako bo denar pritekal na vaš račun. Morali boste v akcijo. Dobra novica pa je, da ste zdaj za svoje aktivnosti lahko bogato nagrajeni. Uporabite svoj notranji magnetizem in močne instinkte. Pripeljali vas bodo do najboljših možnosti. Za vas je pomembno, da si zastavite prave finančne cilje, ker jih boste v letošnjem letu lahko začeli dosegati.

Poklic in kariera

Denar je, seveda, povezan s poslovno in karierno potjo. Zvezde vam na tem področju ne prinašajo nekih pomembnih sprememb. Bolj verjetno je, da ste v preteklosti že izbrali svojo pravo pot. Zdaj jo morate le še utrditi in nadgraditi svoje zamisli, kako vam lahko prinesejo več denarja. Če si ga želite, seveda. V maju, novembru in decembru se lahko pri vaših poslovnih aktivnostih pojavi nekaj, kar vas bo spravljalo ob pamet. Takrat vam svetujem, da ne sprejemate nepremišljenih odločitev.​Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem