Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Letni horoskop 2018 Strelec

Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Letni horoskop 2018 strelec opaža, da ste se verjetno več kot dve leti počutili kot tujec v svoji koži. Dobra novica je, da se bodo zadeve počasi začele spreminjati. Z novim letom boste postali veliko bolj sproščeni, radovedni in igrivi kot ste bili v preteklosti. Skozi vse leto pa se boste lahko podali v kakšno novo pustolovščino, ki vas bo naredila žive. Kljub dobrim obetom in osvoboditvi od mnogih omejitev, ki ste jih doživljali v preteklosti, pa se boste morali ukvarjati s finančnim področjem. Nekaj let boste imeli priložnost, da se za vselej naučite smotrno ravnati z denarjem.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezensko in partnersko področje za vas letos ni najpomembnejše, a boste imeli nekaj dodatne sreče tudi v ljubezni. Prav posebno opozorilo imam za vas, če ste rojeni ob koncu strelca. Za vas so zvezde pripravile ogromno možnosti za flirt in nestabilne odnose. To zna biti zanimivo za vas. Za tiste strelce, ki ste pripravljeni na bolj resen odnos, boste imeli najboljše možnosti za ljubezen v marcu in aprilu. Poleg teh dveh mesecev, se kaže več možnosti za uživanje v dvoje še od januarja do avgusta, v oktobru in v decembru.

Denar in finančne zadeve

Omenila sem že, da je za vas veliko pomembnejše področje, povezano z denarjem in financami. Z njim se boste ukvarjali vse leto in še v letih, ki sledijo. V kolikor urejenih financ ne marate preveč, kar lahko pripišem vašemu znamenju, se boste zdaj morali tega učiti. Če še ne vodite evidence dohodkov in stroškov, je skrajni čas, da se prenehate zmrdovati nad njimi. Zelo vam bo koristilo. V zadnjih dveh mesecih pa se začenjajo tudi lepše možnosti za dodaten zaslužek. Tudi takrat ne pozabite, da lahko potrošite le toliko kot ste zaslužili.

Poklic in kariera

Poslovno in karierno področje sta delčka vašega življenja, na katera verjetno ne boste vlagali večine pozornosti. Izjema so podjetniki in zadeve, ki se pojavijo kot možnosti oz. priložnosti za večji zaslužek. Veliko več ukvarjanja se kaže pri vsakodnevnih opravilih v službi, pri odnosih s sodelavci in prilagajanju, da boste delo opravili kot se od vas pričakuje. Še zlasti si lahko obetate izzive na tem področju, če ste rojeni na začetku strelca. Svoboda je pomembna za vas, vendar lahko letos čutite, da vam jo nekdo krati in od vas zahteva, da zadeve opravite na njegov način.Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Numerološka napoved 9. 5. 2021

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Odpuščanje osvobodi naše srce in ustavi krog bolečine in zamere

Maj: Venera v biku z Rahujem - Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja - djotish

Maj: Venera v biku z Rahujem – Ljubezen, finance in Napoved za vsa znamenja – djotish

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Sporočilo ob koncu tedna, 8. 5. 2021: Bodite luč srca!

Numerološka napoved 10. – 17. 5. 2021: Je še sploh kaj sveto?

Numerološka napoved 10. – 17. 5. 2021: Je še sploh kaj sveto?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem