Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Letni horoskop 2018 Tehtnica

Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Letni horoskop 2018 tehtnica pravi, da boste malce pogrešali lansko leto, ko ste bili pod žarometi najbolj blagodejnega planeta, Jupitra. Upam, da ste uresničili mnogo tistega, kar ste si že davno želeli in boste lahko letos le še nadaljevali z uživanjem v tem, kar ste ustvarili. V letošnjem letu bo prav posebno izpostavljeno vaše finančno področje. Čim več se ukvarjajte z zadevami, ki vam lahko prinesejo dobiček in rast vašega kupčka denarja. Ker vas zna zgrabiti želja po prenovi bivalnega okolja ali za selitev, boste denar zagotovo potrebovali.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo letos nista najpomembnejša za vas. Seveda, se boste morali ukvarjati odnosom, če partnerja imate. Če ga nimate, pa boste morda raje še nekaj časa ostali samski in se prepustili le neobvezujočemu uživanju v dvoje. Zanj vam zvezde lepo svetijo zlasti v januarju in februarju. Zatem se vam obeta sreča v ljubezni še v času od aprila do avgusta, nekaj dni v oktobru in v decembru.

Denar in finančne zadeve

Veliko pomembnejše od ljubezni in partnerstva, je letos za vas finančno področje. Zdaj imate resnično lepe možnosti, da finančno zadihate, zato jih dobro izkoristite. Še zlasti bodite pozorni na vse svoje zamisli, ki se bodo pojavljale do novembra. V tem času lahko najdete zelo plodno idejo, ki se vam bo obrestovala še mnoga leta. Ob povečanih pritokih denarja pa nikar ne pozabite nekaj le-tega privarčevati. Občutek finančne varnosti boste potrebovali tudi v letih, ki prihajajo za letošnjim.

Poklic in kariera

Zvezde vam ne ponujajo posebnih sprememb na poslovnem in kariernem področju. Še vedno se tu vije neke vrste megla, ko se mnoge tehtnice sprašujejo, ali naj ostanejo na začrtani poklicni poti ali naj jo zamenjajo. V vas se zna porajati dvom, ko se sprašujete, ali ima vse skupaj smisel in po drugi strani obdobja, ko ste povsem prepričani, da ste pravilno izbrali. Bojim se, da jasnega odgovora ne boste našli sami. Če vas bo vprašanje mučilo, se z nekom pogovorite. Ko se boste odločili, pa se prenehajte spraševali in ostanite pri svojih odločitvah.Naj bo leto 2018 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Tarot napoved za astrološka znamenja – Julij 2020

Tarot napoved za astrološka znamenja – Julij 2020

Nebeškoskop po vašem astrološkem znamenju

Nebeškoskop po vašem astrološkem znamenju

Letni horoskop 2018 Ribi

Letni horoskop 2018 Ribi

Letni horoskop 2018 Vodnar

Letni horoskop 2018 Vodnar

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem