Uporabite naravne osvežilce zraka

Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Ali ste vedeli, da osvežilci zraka, kot so parfumi, spreji in podobno, v resnici neprijeten vonj ne odženejo, temveč ga le zamaskirajo s parfumom, tako da neprijetnega vonja več ne zaznavamo?

Večina osvežilcev vsebuje kemikalije, ki lahko povzročajo glavobole, izpuščaje, omotičnost, migreno, napad astme, kašljanje in druge simptome, zato se lahko zatečemo k naravnim rešitvam.

Ko nas v stanovanju ali avtomobilu moti neprijeten vonj, je prva in najboljša rešitev, da prostor dobro prezračimo. Neprijeten vonj bo povlekel nase kozarček kisa ali pecilni prašek.

Za nežno osvežitev zraka vodi dodajte cimet, sveže narezan ingver, rožmarin ali baziliko, ali v kozarec vode iztisnite limonin sok. V stanovanje namestite potpuri, ki si ga lahko pripravite sami – uporabite suho cvetje ali zelišča brez umetnih dišav. V zavitke iz blaga nakapajte nekaj naravnega ekstrakta vanilje in zavitke namestite po stanovanju.

Naredite šopek z vejico brina ali drugega sveže dišečega iglavca. Uporabite lahko tudi organska eterična olja. Nekaj kapljic nakapajte v izparilnik, potpuri ali v destilirano vodo, ki jo boste pršili po prostoru.

Avtor: NP
www.viva.si

30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
3
NOV
WEBINAR
Kaj vam prinaša nepredvidljivo leto 2021?
Priznana numerologinja Lili Sorum je za leto 2020 napovedala, da nas bo vrglo.
VEČ
Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke