Astrološke napovedi

Zvezdne novice od 22.8. do 26.8.2016

Danes Sonce vstopi v znamenje device, lev se je zaključil z veličastno Luno in že napovedal klimatsko ugodno devico, ki nas bo vse skupaj utirila v delavno vnemo in nam dala pravo energijo za urejanje doma, ter okolice. Pripravljamo se na jesen in zimo, ki bosta kmalu zamenjali sončni del leta. Devica je v svoji naravi marljiva, poštena in zelo zanesljiva, osredotočena je na malenkosti, v čemer zna tudi pretiravati.

Čas device je najbolj primeren prav za pospravljanje, urejanje in sortiranje, predvsem v času, ko Luna pada, pomaga pri realizaciji načrtov in idej, katere so zorele že od meseca raka naprej.

Toda, zavedajte se, da je devica skromna in preudarna, zato vsakršno dejavnost dobro načrtujte in lepo korakoma poskrbite, da bo vaš dom spet odet v svežo, dišečo energijo.

Devici vlada planet Merkur, ki v osnovi ureja živčni sistem in skrbi za zdravje in harmonijo v telesu, ustreza tudi žlezi ščitnici. V družbi predstavlja komunikacijo, trgovino, finance in zdravstvo.

Konec meseca, 30.8. se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje, zato je le še ta teden čas primeren, za začetek novih projektov, kljub temu, da je Luna v padajoči fazi. Z realizacijami morate pohiteti, saj bo retrogradni Merkur stvari upočasnil, oziroma jih preusmeril.

V naslednjem tednu nas ob mlaju čaka tudi močan Sončev mrk, vendar o tem več prihodnjič.

Aspekti tega tedna se bodo razvijali od sobotnih opozicij, katere bodo ustvarjale blokade v prometu in težave v komunikaciji, ter se takoj z začetkom delavnika pretvorili v prijazno sodelovanje, se skozi teden gibali z vse večjo dinamiko, ter se proti koncu tedna spet srečali z bolj napetimi, nekoliko konfliktnimi energijami.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !